erekcjato seksistowskie
Moderator: nuel
- cieniu1969
- Kontakt:
erekcjato seksistowskie
zawsze marzył o patelni
wstyd wykręcał mu palce
no bo jak dotknąć
a jak nazwać ten tego...
...wybierał i przebierał
nogami ze zdenerwowania
tupał też w miejscu aż
pięty bolące doprowadzały do łez
i nagle olśnienie
koleżka miał siostrunię
ania była całkiem do rzeczy
taka no z pączuszkiem ładnym
jak pomyślał tak i zrobił
chlastną pierwszą patelnię
i był zadowolniony i dumny
w zdziwieniu powiedział do koleżki
słuchaj no brachu
ona ma dzyndzla jak ogórek kiszony
nie żebym wybrzydzał że duży
ale kwaśny
wstyd wykręcał mu palce
no bo jak dotknąć
a jak nazwać ten tego...
...wybierał i przebierał
nogami ze zdenerwowania
tupał też w miejscu aż
pięty bolące doprowadzały do łez
i nagle olśnienie
koleżka miał siostrunię
jak pomyślał tak i zrobił
i był zadowolniony i dumny
w zdziwieniu powiedział do koleżki
słuchaj no brachu
ona ma dzyndzla jak ogórek kiszony
nie żebym wybrzydzał że duży
ale kwaśny
Anty_Fobia bleeeee
- cieniu1969
- Kontakt:
-
ann13
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
kobiety a nie maja branie
zawsze marzył o patelni / a fuj... jakis zbok pewnie, do czego to doszlo co poetka zrobila z poezji?.. rynsztok
wstyd wykręcał mu palce / czego on sie wstydzil? tego, ze jeszcze nie chlastal?
no bo jak dotknąć / grzechem jest dotykac takiego swintucha, dziwny tekst
a jak nazwać ten tego... / sa nazwy i na takich, np. czarna owca
...wybierał i przebierał / w zwiazku z tym, ze w nastepnym wersie jest odpowiedz nie ma sensu za wczesnie sie pytac
nogami ze zdenerwowania / jesil byl chorerykiem to pytanie jest zbedne a jesli nie to nalezalo podac powod dlaczego sie tak denerwowal
tupał też w miejscu aż
pięty bolące doprowadzały do łez / masochistyczne dwa wersy potwierdzaja, ze z peel' em jest cos nie tak
i nagle olśnienie / biedny ten podmiot, zajac w ciemnocie, ciemnosciach doznal olsnienia, odkrycia, ze jest jeszcze co innego na swiecie oprocz patelni, ale co?
koleżka miał siostrunię
jak pomyślał tak i zrobił / ten opis jest okrojony z nadmiaru metafor i tak powinno byc, czytelnik nie jest znudzony przesymbilizowaniem zwrotki, autorka powinna tu zrezygnowac jedynie z siostruni albo ani
i był zadowolniony i dumny / ja jako, ze sie nie znam moglbym zapytac, czy chastajac pierwsza patelnie mozna doswiadczyc zadowolenia i dumy?
jesli tak to zle mnie wychowano wpajajac mi patriotyzm i wartosci moralne, narod polski powinien wyjasc na barykady i krzyczec "my chcemy patelni"
w zdziwieniu powiedział do koleżki / jesli byl dumny to nie mogl sie dziwic
słuchaj no brachu
ona ma dzyndzla jak ogórek kiszony / jesli wczesniej dokladnie czytalem to kolezka mial siostre wiec co to bracha obchodzi jaka cipe ma jego siostra, chyba, ze w utworze jest ukryte kozirodztwo, czego w zaden sposob nie udalo mi sie wyczytac
nie żebym wybrzydzał że duży / i od tego miejsca zaczynam sie zastanawiac co poetka chciala przekazac, czy wartosci wyzsze czy tez przyziemne, dzieki temu utwor ma wartosci nostaligiczne i inspiruje do zastanowienia sie nad amoralnoscia swiata
samo zakonczenie nalezy dopracowac lub mi wyjasnic kawe na lawe
ale kwaśny
zawsze marzył o patelni / a fuj... jakis zbok pewnie, do czego to doszlo co poetka zrobila z poezji?.. rynsztok
wstyd wykręcał mu palce / czego on sie wstydzil? tego, ze jeszcze nie chlastal?
no bo jak dotknąć / grzechem jest dotykac takiego swintucha, dziwny tekst
a jak nazwać ten tego... / sa nazwy i na takich, np. czarna owca
...wybierał i przebierał / w zwiazku z tym, ze w nastepnym wersie jest odpowiedz nie ma sensu za wczesnie sie pytac
nogami ze zdenerwowania / jesil byl chorerykiem to pytanie jest zbedne a jesli nie to nalezalo podac powod dlaczego sie tak denerwowal
tupał też w miejscu aż
pięty bolące doprowadzały do łez / masochistyczne dwa wersy potwierdzaja, ze z peel' em jest cos nie tak
i nagle olśnienie / biedny ten podmiot, zajac w ciemnocie, ciemnosciach doznal olsnienia, odkrycia, ze jest jeszcze co innego na swiecie oprocz patelni, ale co?
koleżka miał siostrunię
jak pomyślał tak i zrobił / ten opis jest okrojony z nadmiaru metafor i tak powinno byc, czytelnik nie jest znudzony przesymbilizowaniem zwrotki, autorka powinna tu zrezygnowac jedynie z siostruni albo ani
i był zadowolniony i dumny / ja jako, ze sie nie znam moglbym zapytac, czy chastajac pierwsza patelnie mozna doswiadczyc zadowolenia i dumy?
jesli tak to zle mnie wychowano wpajajac mi patriotyzm i wartosci moralne, narod polski powinien wyjasc na barykady i krzyczec "my chcemy patelni"
w zdziwieniu powiedział do koleżki / jesli byl dumny to nie mogl sie dziwic
słuchaj no brachu
ona ma dzyndzla jak ogórek kiszony / jesli wczesniej dokladnie czytalem to kolezka mial siostre wiec co to bracha obchodzi jaka cipe ma jego siostra, chyba, ze w utworze jest ukryte kozirodztwo, czego w zaden sposob nie udalo mi sie wyczytac
nie żebym wybrzydzał że duży / i od tego miejsca zaczynam sie zastanawiac co poetka chciala przekazac, czy wartosci wyzsze czy tez przyziemne, dzieki temu utwor ma wartosci nostaligiczne i inspiruje do zastanowienia sie nad amoralnoscia swiata
samo zakonczenie nalezy dopracowac lub mi wyjasnic kawe na lawe
ale kwaśny
dajcie zyc grabarzom
-
ann13
- cieniu1969
- Kontakt:
dzięki propuś:)
ty fobiak sie nie czepiaj
chłopina pierwszy raz cipki dotykał nie mówiąc o lizaniu
zapewne coś o łechtaczce słyszał
zapewne że są niewielkie
a tuuuuuuuuuuuuuuu taki numer
no jak by mi koleżanka powiedziała że mój brat(przykładowo )ma fiutka jak zapałka
to bym przynajmniej miała się z czego pobrechtać
ty fobiak sie nie czepiaj
chłopina pierwszy raz cipki dotykał nie mówiąc o lizaniu
zapewne coś o łechtaczce słyszał
zapewne że są niewielkie
a tuuuuuuuuuuuuuuu taki numer
no jak by mi koleżanka powiedziała że mój brat(przykładowo )ma fiutka jak zapałka
to bym przynajmniej miała się z czego pobrechtać
Anty_Fobia bleeeee
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt: