nekromancja hip hop

tutaj przeprowadzane sa konkursy, publikacje konkursowe wklejamy tutaj
Shecheschizona*

nekromancja hip hop

Post autor: Shecheschizona* »

wyjąłem serce
z ciała kobiety
szukałem wielce
miłej podniety
auuuu jo ja je

potem we krwi
stałem cały
zanim się czysty
przez wodę stałem
auuuu jo ja je

trzymałem w ręce
serce kobiety
cały w rozterce
i bez podniety
auuuu jo ja je

z oczu łzy lały
gdy w jej oczy spojrzały
oniemiały
bo się zakochałem
auuuu jo ja je

nie wrócę życia
mojej miłości
wrócę do picia
w ciemności
auuuu jo ja je

mumia kobiety
mumia ze mnie
bez życia niestety
pije w trumnie
auuuu jo ja je
lila
Kontakt:

Post autor: lila »

She* zajrzyj tam do tekściarni , są linki do piosenek , posłuchaj i spróbuj to powiedziec do myzyki , to raczej nie brzmi jak hip hop, tematyka też taka nie spotykana dla tego gatunku : )
quenterro to się zna może powie CI co zle :)

no ale na tekst death -metalowy pasuje jak najbardziej , ciekawie mrocznie- niejedna kapela pewnie by się pokusiła o zaśpiewanie tego , a to "auuuu jo ja je " było by jako 'growling' :mrgreen:

tekst -8
bit- 4
Shecheschizona*

Masz rację, tak mnie podkusiło..i co teraz?
lila
Kontakt:

teraz zacznij myśleć nad następnym nowym tekstem ;-)
Shecheschizona*

Masz rację ten tekst jest bliższy metal muzyce niż hip hopowi, tak mi teraz głupio, może przenieść go gdzie indziej po usunięciu z tytułu hip hop, co za diabeł mnie podkusił by to tak i tu napisać....
lila
Kontakt:

She , ja zupełnie Cię nie rozumiem, wyluzuj trzoszke ;) przeciez tekst jest ok, a moja jakas tam sugestia
to co najwyzej moze byc na przyszlosc wzieta pod uwage ( z reszta i na nią ,dzieląc przez cztery uprzednio trzeba patrzeć;) )
quenterro
Kontakt:

Post autor: quenterro »

bez kitu, to ma byc hip hop? kurwa zaraz jakis dis napisze na to:D:D:D
Shecheschizona*

to nie hip hop tylko z durna w skrócie hip <hip> <na hurra> <na główkę> hop, nie wiem co to hip hop, wiem co to death metal trash metal heavy metal gothic metal hard rock i rock, ale chlip chlopa nie znam, stąd nie udana próba w zmierzeniu się z nieznanym stąd optuje aby wyciąc hip hop w tytule i zostawić nekromancja no nie brać tego pod uwagę w konkursie, co za diabeł mnie podkusił, musiał być albo przekonujący albo przystojny chociaż, skoro skusił mnie :(
lila
Kontakt:

She nie przejmuj sie , masz pkt wiec sie liczy ;) jak bardzo chcesz moge Ci wymazac ten hip hop lae nei widze potrzeby .. no to poczatki dopiero, a zwlaszcze ze nie sluchasz tego to juz w ogole ;)

swoja droga metale zawsze z blokersami nie bardzo trzymali;)
Shecheschizona*

kogo mam prosic, ale zenada co ja wyprawiam, biore sie za cos o czym nie mam pojecia, pijz plijz lila zrob cos bo robie sie jak moja koszula w kolorze ciemnoczerwonego wina, ratuj mnie...o rany ale będę mieć nauczkę za to dyletanctwo ale nie wiem czemu hip hop skojarzylam z rapem, a to chiba nie to samo, w tlumie jako kontrowersyjny rap moze by przeszlo w tlumie, bylby taki nowy gatunek rapowanie na deathowo czyli forma rapu a temat dark, ale nie dla blokersow o Ateno czym Ci zawiniłam, że mi rozum odebrało...
lila
Kontakt:

She ....ale Ty sie przejmujesz... powiem Ci ze ten tekst jest o niebo lepszy niz wiele nawijek zblazowanych chlopków w czapkach z daszkiem ktorzy paplają glupoty z nudów ; )

jak Ci tak zalezy to Ci usune ten hip hop ale ja na serio nie wiidze ku temu zadnego powodu ..
ja nie wiem jak Ty sie takimi glupotami przejmujesz to co dopiero 'prawdziwymi' problemami ; ) to zabawa jest przeciez
dean

Post autor: dean »

dobry tekst jest z tym sercem kobiety...
a taki Fisz albo inny...
mógłby doskreczować conieco do tego
Awatar użytkownika
cieniu1969
Kontakt:

Post autor: cieniu1969 »

to nie hip hop
Anty_Fobia bleeeee
lila
Kontakt:

hehe cieniu , She już wie :)
Shecheschizona*

Nie jestem prostytutką, nie znam się na hip hopie, nie lubię być kopana za pomyłki bez końca, dlaczego budzę taką wzgardę i nienawiść, przecież siedzę 24 h na dobę samotnie w domu, i tylko głupi komp jest moim oknem na świat, kto jeszcze mnie kopnie? sprawia wam to tyle radości? czy kopiecie jak boli tylko czy tak bez wnikania czy zaboli, tak dla sportu np?
lila
Kontakt:

She ten konkurs to zabawa tylko wez no usmiechnij się :)
a Stachu nei mówił o autorkach tylko o tematyce tesktów w swoim wlasnym tekscie
ODPOWIEDZ