a dzisiaj...
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
dean
no... i psie kupy na trawnikach osiadły...koty rżną się po nocach...
panowie o sinych twarzach już nie kulą się w bramach... dziewczęta nie kupiły jeszcze wiosennych butów, więc śmigają w kozakach i spódniczkach mini, co im pasują jak pięść do nosa... fitness cluby pękają w szwach, bo formę przed sezonem trzeba złapać... chłopaki nabuzowani testosteronem leją policję na meczach rundy wiosennej...
wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że jest wiosna...
a tu dupa... wiosna odwołana... przeniesiona...
panowie o sinych twarzach już nie kulą się w bramach... dziewczęta nie kupiły jeszcze wiosennych butów, więc śmigają w kozakach i spódniczkach mini, co im pasują jak pięść do nosa... fitness cluby pękają w szwach, bo formę przed sezonem trzeba złapać... chłopaki nabuzowani testosteronem leją policję na meczach rundy wiosennej...
wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że jest wiosna...
a tu dupa... wiosna odwołana... przeniesiona...
-
cebreiro
dean, osiadły na trawnikach bo się piętrzą na chodnikach( ale mi rym wyszedł)
[ Dodano: 2007-03-21, 13:39 ]
a pani w radiu przed chwilą powiedziała że chce dać komuś 50 tyś z okazji wiosny, a ja dziś idę marzannę topić więc nikt mnie nie przekona że wiosny nie ma!
aaa i zapomnieliście o solarium bo trzeba jakoś się pokolorować wiosną!
[ Dodano: 2007-03-21, 13:39 ]
a pani w radiu przed chwilą powiedziała że chce dać komuś 50 tyś z okazji wiosny, a ja dziś idę marzannę topić więc nikt mnie nie przekona że wiosny nie ma!
aaa i zapomnieliście o solarium bo trzeba jakoś się pokolorować wiosną!
- cieniu1969
- Kontakt: