o ćpaniu wyrywkowo
-
dean
o ćpaniu wyrywkowo
od Seksu jest lepszy tylko Hazard
ja
później te twardsze Narkotyki
Kwas raz na dwa lata
Marihuana i Alkohol walczą o pozycję
Ludzie
inni Ludzie
Nikotyna
Rzeczywistość
Sen
ja
później te twardsze Narkotyki
Kwas raz na dwa lata
Marihuana i Alkohol walczą o pozycję
Ludzie
inni Ludzie
Nikotyna
Rzeczywistość
Sen
-
tajemnicza
-
dean
nie wiem, nie znam, nie poczułem... a ta inna strona to po drugiej stronie tęczy?..........zaćmione.......zamazane........nie wiesz.........nie znasz......nie poczułeś innej strony.........więc skąd wiesz co jest lepsze?......
Chyba, że to kategoria miary rzeczy które znasz............
Spokoju ducha Ci życzę leszczu
to są rzeczy, które znam na temat ćpania, albo raczej wydaje mi się, że znam... wyrywkowo i niechronologicznie...
bo można się sobą naćpać... i Człowiekiem... i Rzeczywistością/Snem...
Franz Maurer twierdził, że pije, bo rzeczywistość na trzeźwo jest nie do przyjęcia...a ja mam pytanie zasadnicze
po co się ćpa?
wydaje mi się, że jest to w równym stopniu ucieczka od rzeczywistości, jak i od siebie, własnej percepcji...
ann... z innej perspektywy można też powiedzieć: "Bo dzieciaki mają za dobrze i w dupach im się przewraca"...
-
ann13
gdybym kiedyś miała ćpac, co juz raczej jest w sumie jakieś nieziszczalne, bo po pierwsze nigdy nie miałam pociagu do twardszych dopalaczy, a po drugie chyba, ze ujme to oględnie.. zbyt dojrzała jestem, chociaż, nigdy nie wolno powiedzieć hop, bo wszystko zdarzyc się moze, ale gdyby mnie pokorciło, to tylko dlatego zeby zobaczyć coś czego byc może nie widzę sama z siebie wstając z łozka i zabijajć się o chodniczek, pod innym katem, może z innej perspektywy, moze zajrzeć dalej niż mogę normalnie
dobra, nie będę tu reklamować narkotyków:P)
dobra, nie będę tu reklamować narkotyków:P)
-
jjockerr
-
dean
-
jjockerr
-
cebreiro
-
cebreiro
-
cebreiro