A mi się z deanusiem skojarzyło...........
No bo jak.......w tym samym czasie.....i wszystkie cztery na raz......po jednego..... .
Biegnę spać - słodkich
ewa pisze:A mi się z deanusiem skojarzyło...........
No bo jak.......w tym samym czasie.....i wszystkie cztery na raz......po jednego..... .
Biegnę spać - słodkich
że co...że co......
Znaczy, ........za czym kolejka ta stoi....
Ja swoje wiem.....a na cyfrach się znam jak mało kto...prawda deanuś?. .
A poza tym .....pomyślałam o tych nadmorskich turystkach.....eh..........no i tak mi się wszystko zbilansowało
Tulę..........Anię
Anuś ....nie rachunek wyników jeno bilans zysków i strat........przypływy........wypływy........analizuję........amortyzuję..... .Kurcze ....znów mi sie z deanusiem skojarzyło ......ciekawam czy już zamortyzowany ......., że nie wspomnę o wpływach i wypływach
ewa, no ja już generalnie poleciałam sprawozdaniem finansowym, za rok orotowy 2007 ;), oooo, czytam , ze umiesz zrobić rachunek przepływów pienieznych również , a zmiany w kapitale własnym?
Aniu........zmian wszelkich niestety często nie robię..........a już tych zasadniczych to nawet nie umiem.... .....
W portwelu natomiast uwielbiam zmiany , ale oczywiście pilnuję aby było i po Ct i po Dt .
[ Dodano: 2007-04-13, 14:17 ]
Dean...........złom ze stali szlachetnej jest w cenie .....powiedziałabym nawet.......że to skarb....... .......leszczu.