Erekcjato o chłopie
Moderator: nuel
Erekcjato o chłopie
chłopem jestem, we wsi mieszkam
gospodarstwo rolne mam
dola moja trudna, ciężka
a ze mnie jest straszny cham
krowy tłukę, gdy nie dają...
mleka oczywiście nam
konia walę, kiedy staje...
w czasie orki, mówię wam
życie moje to udręka
ale na to wszystko sram
bo jak wcześniej już wspomniałem
ze mnie to jest straszny cham
TA DAAAM!
gospodarstwo rolne mam
dola moja trudna, ciężka
a ze mnie jest straszny cham
krowy tłukę, gdy nie dają...
mleka oczywiście nam
konia walę, kiedy staje...
w czasie orki, mówię wam
życie moje to udręka
ale na to wszystko sram
bo jak wcześniej już wspomniałem
ze mnie to jest straszny cham
TA DAAAM!
-
cebreiro
- cieniu1969
- Kontakt:
-
olga
pozastanawiam sie na glos
, to moze sam cos wymyslisz...
wiemy ze to chlop, prostak i cham...wiec zaskczyc moze moglby czyms wyszukanym...moze jakims trudnym wyrazem, moze wyksztalceniem...
chociaz nie wiem czy to dobra droga...bo czlowiek wyksztalcony tez bywa chamem...pomysle jeszcze ale ty tez mysl...

wiemy ze to chlop, prostak i cham...wiec zaskczyc moze moglby czyms wyszukanym...moze jakims trudnym wyrazem, moze wyksztalceniem...
chociaz nie wiem czy to dobra droga...bo czlowiek wyksztalcony tez bywa chamem...pomysle jeszcze ale ty tez mysl...
zainspirowalam sie mecenasem...
życie moje to udręka
ale na to wszystko sram
bo ja wcześniej nie wspomniałem
ale w miescie chaulpe mam
i galerie sztuki
to chyba niezle....
mnie sie wydaje ze trzeba koniecznie przebudowac te koncowe wersy do zaskoczenia....mysle, ze ich nie szkoda bo sa powtorzeniem z pierwszej zwrotki, a mozna jakis kierunek zaskoczeniu nadac...

życie moje to udręka
ale na to wszystko sram
bo ja wcześniej nie wspomniałem
ale w miescie chaulpe mam
i galerie sztuki
to chyba niezle....
mnie sie wydaje ze trzeba koniecznie przebudowac te koncowe wersy do zaskoczenia....mysle, ze ich nie szkoda bo sa powtorzeniem z pierwszej zwrotki, a mozna jakis kierunek zaskoczeniu nadac...
heh fobiak , a ktore z tamtych powyzej bys uznal za najtrafniejsze?
bo kawa jakis niezdecydowany, to moze cos ustalimy za niego
...
chociaz to nie bedzie proste, bo on chorobliwie boi sie zmieniac, chocby jednea lierke
...
tylko nie wiedziec czemu zmienil akurat tytul wiersza, ktory mi sie podoba...a teraz bez, wyglada gorzej...
bo kawa jakis niezdecydowany, to moze cos ustalimy za niego
chociaz to nie bedzie proste, bo on chorobliwie boi sie zmieniac, chocby jednea lierke
tylko nie wiedziec czemu zmienil akurat tytul wiersza, ktory mi sie podoba...a teraz bez, wyglada gorzej...