erekcjato badziewie 185
Moderator: nuel
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato badziewie 185
glowe mialem na karku
tylko po to
aby miec fotke do paszportu
udalo mi sie przezyc
lekkich
szczesliwych
kilka dziesiecioleci
prowadzil mnie jak nauczyciel
po zapadlych dziurach
i nieznanych pagorkach
nie opieralem sie
odkrywajac nature od nowa
dzisiaj robie swoje
zalosc mnie bierze
kiedy go coraz czesciej widze
nieprzydatnego nikomu
i zwisajacego wiekszosci
tylko po to
aby miec fotke do paszportu
udalo mi sie przezyc
lekkich
szczesliwych
kilka dziesiecioleci
prowadzil mnie jak nauczyciel
po zapadlych dziurach
i nieznanych pagorkach
nie opieralem sie
odkrywajac nature od nowa
dzisiaj robie swoje
zalosc mnie bierze
nieprzydatnego nikomu
i zwisajacego wiekszosci
dajcie zyc grabarzom
o to chodzi , ze wlasnie nie wiadomo od razu o co chodzi
np jak by bylo tak :
dzieki jemu
udalo mi sie przezyc
lekkich
szczesliwych
kilka dziesiecioleci
prowadzal mnie jak chcial
nie bylem w stanie sie oprzec
dzisiaj robie swoje
zalosc mnie bierze
wyssanego z energii chuja
nieprzydatnego i wiszacego
u mojej szyji
np jak by bylo tak :
dzieki jemu
udalo mi sie przezyc
lekkich
szczesliwych
kilka dziesiecioleci
prowadzal mnie jak chcial
nie bylem w stanie sie oprzec
dzisiaj robie swoje
zalosc mnie bierze
wyssanego z energii chuja
nieprzydatnego i wiszacego
u mojej szyji
przeciez juz od srodka tekstu wiadomo ze to o twoim chuju wiec co to za awersacja ?
w tym drugim przypadku wyprowadzaloby w blad bo awersacja odkrywalaby nagle ze chodzi o jakiegos utrzymanka ktorego podmiot liryczny nie darzy sympatia i jest mu on ciezarem, moze o ojca ktory najpierw mu pomagal a teraz sam potrzebuje pomocy bo jest unieruchomiony przez starosc :
wtedy moze lepiej by bylo
nieprzydatnego i często wiszacego
u mojej szyji
w tym drugim przypadku wyprowadzaloby w blad bo awersacja odkrywalaby nagle ze chodzi o jakiegos utrzymanka ktorego podmiot liryczny nie darzy sympatia i jest mu on ciezarem, moze o ojca ktory najpierw mu pomagal a teraz sam potrzebuje pomocy bo jest unieruchomiony przez starosc :
wtedy moze lepiej by bylo
nieprzydatnego i często wiszacego
u mojej szyji
-
ann13
-
ann13
-
ann13
dlaczego?
kiedy go coraz częściej widze
wyssanego z energi
wymietoszonego
.....
bardziej bym powiedziała, ze wyssany z erergii nie pasuje, ( w tym miejscu za to mozna zobaczyć członka )bo paszport sam w sobie to kawałek papieru i nawet go do kontaktu nie mozna wsadzić żeby się podładował:P)
za to może być wymięty
kiedy go coraz częściej widze
wyssanego z energi
wymietoszonego
.....
bardziej bym powiedziała, ze wyssany z erergii nie pasuje, ( w tym miejscu za to mozna zobaczyć członka )bo paszport sam w sobie to kawałek papieru i nawet go do kontaktu nie mozna wsadzić żeby się podładował:P)
za to może być wymięty
glowe mialem na karku
tylko po to
abym wyszedl* z nia
w paszporcie ( bo z przeczeniem jest niejasno)
a* dzieki jemu ( 'a' wprowadza ciaglosc do paszportu )
zylem* kilka
lekkich
szczesliwych
dziesiecioleci ( przezyc brzmi zbyt powaznie do paszportu o ktorego na razie rzekomo chodzi )
prowadzal mnie wszedzie
gdzie tylko chcialem* ( poprzednia wersja i to 'nie bylem w stanie sie oprzec juz zdradza zakonczenie )
dzisiaj robie swoje
zalosc mnie bierze
kiedy go widze
bezuzytecznego ( zamiast wyssanego z energii - to juz zdradza zakonczenie)
z ktorym nie moge przekraczac juz granic
twojej/go *** - tu do wyboru
tylko po to
abym wyszedl* z nia
w paszporcie ( bo z przeczeniem jest niejasno)
a* dzieki jemu ( 'a' wprowadza ciaglosc do paszportu )
zylem* kilka
lekkich
szczesliwych
dziesiecioleci ( przezyc brzmi zbyt powaznie do paszportu o ktorego na razie rzekomo chodzi )
prowadzal mnie wszedzie
gdzie tylko chcialem* ( poprzednia wersja i to 'nie bylem w stanie sie oprzec juz zdradza zakonczenie )
dzisiaj robie swoje
zalosc mnie bierze
kiedy go widze
bezuzytecznego ( zamiast wyssanego z energii - to juz zdradza zakonczenie)
z ktorym nie moge przekraczac juz granic
twojej/go *** - tu do wyboru
fobiak ja rozumiem o czym jest tekst ale to nie jest erekcjato napisales wierszyk w takim razie .przeciez wiadomo ze nie chcesz mowic o paszporcie zmylenie i naprowadzenie na niego w tekscie mialo by na celu zmylenie czytelnika
w tekscie piszesz o tym ch... i konczysz na nim .
jesli nie zamierzasz odwracac tekstu to go nie odwracaj ale po co walisz w tytule erekcjato i potem ktos przeczyta i pomysli : acha to taka forma w ktorej ostatni wers jest odsuniety od reszty .
w tekscie piszesz o tym ch... i konczysz na nim .
jesli nie zamierzasz odwracac tekstu to go nie odwracaj ale po co walisz w tytule erekcjato i potem ktos przeczyta i pomysli : acha to taka forma w ktorej ostatni wers jest odsuniety od reszty .
dzięki niemu* (!)
Do pierwszej wersji pasowałoby 'starego ojca' albo coś w tym stylu. Paskudnie brzmi, ale wg mnie byłaby to awersacja w jakiś sposób broniąca tamto erekcjato. Tekst naprowadzał na penisa, nie ma silnych, każdy by poszedł w tę stronę, bo z każdym wersem był coraz bardziej w tym kierunku naprowadzany. A w awersacji zupełnie coś przeciwnego.
lila twoje zakończenia to przecież przedłużenia tekstu! W drugiej wersji napisałaś nawet nowe erekcjato całkowicie zmieniając wymowe oryginału.
Ja się nie znam, ale mam wrażenie, że sami zaczynacie sie gubić i motać w tym swoim dziecku i wylewacie je z kąpielą. "Nie sztuka urodzić, sztuką jest wychować na ludzi".
A obecna wersja - dla mnie ta awersacja jest dalszą częścią wiersza. Ot tyle, ze jeden wers został 'wyspacjowany'
Zreszta tak zmieniacie, ze nie wiem czy gdy skończe pisać nie będzie jeszcze zupełnie innego erekcjato i cały ten wpis będzie się miał jak pięść do nosa.
[ Dodano: 2007-06-14, 21:45 ]
I dupa jeża, nie bedę poprawiać swoich błędów, bo skoro rok potrafie pomylic, to co mi tam głupia spacja z enterem;P
Do pierwszej wersji pasowałoby 'starego ojca' albo coś w tym stylu. Paskudnie brzmi, ale wg mnie byłaby to awersacja w jakiś sposób broniąca tamto erekcjato. Tekst naprowadzał na penisa, nie ma silnych, każdy by poszedł w tę stronę, bo z każdym wersem był coraz bardziej w tym kierunku naprowadzany. A w awersacji zupełnie coś przeciwnego.
lila twoje zakończenia to przecież przedłużenia tekstu! W drugiej wersji napisałaś nawet nowe erekcjato całkowicie zmieniając wymowe oryginału.
Ja się nie znam, ale mam wrażenie, że sami zaczynacie sie gubić i motać w tym swoim dziecku i wylewacie je z kąpielą. "Nie sztuka urodzić, sztuką jest wychować na ludzi".
A obecna wersja - dla mnie ta awersacja jest dalszą częścią wiersza. Ot tyle, ze jeden wers został 'wyspacjowany'
Zreszta tak zmieniacie, ze nie wiem czy gdy skończe pisać nie będzie jeszcze zupełnie innego erekcjato i cały ten wpis będzie się miał jak pięść do nosa.
[ Dodano: 2007-06-14, 21:45 ]
I dupa jeża, nie bedę poprawiać swoich błędów, bo skoro rok potrafie pomylic, to co mi tam głupia spacja z enterem;P
-
ann13
- cieniu1969
- Kontakt:
-
Roksana K.
Za-duma nad chujowością życia.
Tak się zastanawiam...
Jakby powiedział Adaś M.: Ciągle to samo, ciągle te "chuje"...
...te same.
Ech, ; )
Jakby powiedział Adaś M.: Ciągle to samo, ciągle te "chuje"...
...te same.
Ech, ; )