nie rusza erekcjato
Moderator: nuel
-
agev
nie rusza erekcjato
tu Cię mam złotko, a szał umysłu bez namysłu
improwizacja z trawestacją
brednie mówisz
to czym że jest poezja?
tchniesz tu jeszcze?
improwizacja z trawestacją
brednie mówisz
to czym że jest poezja?
tchniesz tu jeszcze?
-
ann13
-
ann13
w rekach to ja zobaczyłam, że TY masz talent i artystyczną duszę
od żelazka :P)
może dlatego tak cięzko Ci ida te awersacje przekombinowane, albo raczej prasniete, bez szczególnego związku przyczynowo-skutkowego z treścią. może spróbuj chociaż ostatni wers uprościć , wtedy zakończenie pójdzie jak z płatka
rózy
umbero eco :P)
od żelazka :P)
może dlatego tak cięzko Ci ida te awersacje przekombinowane, albo raczej prasniete, bez szczególnego związku przyczynowo-skutkowego z treścią. może spróbuj chociaż ostatni wers uprościć , wtedy zakończenie pójdzie jak z płatka
rózy
umbero eco :P)
ale awersacja i tak powinna sie tyczyc calego tekstu nie ostatniego wersu .ann13 pisze:może spróbuj chociaż ostatni wers uprościć , wtedy zakończenie pójdzie jak z płatka
i przede wszystkim scisle sie do nieg odnosic , odwracac jego sens , ukazywac bezsens poruszanych kwestiii , paradoks , sprzecznosc , czyjes zaklamanie itp .
powinna tez zaskakiwac prosto szybko , w okamgnienu , a w tej awersacji nie dosc ze trzeba wejsc na stronke zeby sie dowiedziec o co biega to jeszcze wchodzac na nia i tak sie nie dowiedzialam o co .
-
willy_the_lost
- Kontakt:
-
agev
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
agev, chyba cie jeszcze na tej nieszufladzie nikt porzadnie nie zjebal, bo bys takiego badziewia nie wklejal tutaj
a tutaj nie da sie nawet tobie pytania zadac bo jestes glupszy od tego tekstu, ktory napisales, wiec nie ma sie czego spodziewac, do poezji nie trzeba miec talenu ale w glupocie jest on potrzebny
a tutaj nie da sie nawet tobie pytania zadac bo jestes glupszy od tego tekstu, ktory napisales, wiec nie ma sie czego spodziewac, do poezji nie trzeba miec talenu ale w glupocie jest on potrzebny
dajcie zyc grabarzom
-
ann13
-
ann13
-
agev
-
ann13