informacja dla jury w konkursie erekcjato 2007_5
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
informacja dla jury w konkursie erekcjato 2007_5
viewtopic.php?p=34990#34990
myslalem, ze zapomnialas lub nie bylas doinformowana, dostalem tez pytanie od jednego z uzytkownikow, ktory nie wiedzial, ze nie jest w jury i mial zamiar oddac swoje glosy
wyniki beda o 23.01 (moze minute pozniej), lila pozbiera wszystko do kupy i opublikuje tak jak to kawa robil rok temu
myslalem, ze zapomnialas lub nie bylas doinformowana, dostalem tez pytanie od jednego z uzytkownikow, ktory nie wiedzial, ze nie jest w jury i mial zamiar oddac swoje glosy
wyniki beda o 23.01 (moze minute pozniej), lila pozbiera wszystko do kupy i opublikuje tak jak to kawa robil rok temu
dajcie zyc grabarzom
Fobiniu.....jak to kawa mówił?.....to kawa to mężczyzna?......
Fobiniu............ja czytać umeim.....zwłaszcza przepisy!!!
.....gupia nie jestem
A zsynchronizować mogę sobie........np. co by niektórych komórką pobudzić jak zasną
Fobiniu.........tak ogólnie to ja i tak wiem kto wygra.....
..........przecież wiesz, jaka ze mnie wiedźma.
wygra najlepszy
Fobiniu............ja czytać umeim.....zwłaszcza przepisy!!!
A zsynchronizować mogę sobie........np. co by niektórych komórką pobudzić jak zasną
Fobiniu.........tak ogólnie to ja i tak wiem kto wygra.....
wygra najlepszy
-
elutka
I właśnie w tym cały zamęt Fobiniu. Bo może wyjść tak, że trzy osoby głosy oddadzą.
Ja osobiście uważam, że wszyscy z komisji powinni oddać swoje głosy. W takiej sytuacji np. Ela powinna przesłać swoje głosy np. Halinie i potem powinniście je doliczyć.
Uważam, że końcowy wynik to powinny być głosy oddane przez każdego z komisji.

Ja osobiście uważam, że wszyscy z komisji powinni oddać swoje głosy. W takiej sytuacji np. Ela powinna przesłać swoje głosy np. Halinie i potem powinniście je doliczyć.
Uważam, że końcowy wynik to powinny być głosy oddane przez każdego z komisji.
-
ann13
- co mnie to obchodzi
- Kontakt:
-
ann13
-
ann13
-
ann13
ale za to było dużo czasu
czyli tak, mają być dwa okna , w jednym głosuje. w drugim patrzę na zegar , ten starodawny , bo japońskich elektronicznych nie ma , lilka to do głosowania otwiera wczesniej, gorzej jak mi nick wygasnie
ewuś, weż go tam poszturchnij może , ale tak subtelnie
nózką
od kieliszka do szampana ;)
czyli tak, mają być dwa okna , w jednym głosuje. w drugim patrzę na zegar , ten starodawny , bo japońskich elektronicznych nie ma , lilka to do głosowania otwiera wczesniej, gorzej jak mi nick wygasnie
ewuś, weż go tam poszturchnij może , ale tak subtelnie
nózką
od kieliszka do szampana ;)
-
ann13
-
dean
-
dean
-
ann13