poetki i poeci...
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
poetki i poeci...
malo czasu zostalo do konca, mam wiec prosbe...przejrzyjcie swoje wczesniejsze erekcjato...moze cos w nich dostrzezecie do poprawy i wygladzenia, wiec to jest ostatnia okazja...
potrafie zrozumiec, ze ktos nie chce zmienic ani jednej literki w swoim tekscie, z obawy, ze to juz nie bedzie jego dzielo...ale kompletnie nie pojmuje, braku poprawy bledow ortograficznych, ktore mu inni wskazuja(zwlaszcza, ze tutaj jest mozliwosc zrobienia tego, bez trudu)...
jedyny powod, ktory na mysl mi przychodzi to urazona duma...
nikt z nas przeciez, nie pisze bezblednie i chyba mniejszym uszczerbkiem na dumie, jest jak najszybsze poprawienie "byka", niz kopiowanie wierszy z bledami na kolejne portale...
ja mam prosbe, zeby w "erekcjato konkursowym" bledy byly poprawione...
chcialabym miec mozliwosc glosowac na poprawnie napisane teksty...
uwazam, ze udzial w "Konkursie" zobowiazuje do tego, kazdego z uczestnikow...
:)
potrafie zrozumiec, ze ktos nie chce zmienic ani jednej literki w swoim tekscie, z obawy, ze to juz nie bedzie jego dzielo...ale kompletnie nie pojmuje, braku poprawy bledow ortograficznych, ktore mu inni wskazuja(zwlaszcza, ze tutaj jest mozliwosc zrobienia tego, bez trudu)...
jedyny powod, ktory na mysl mi przychodzi to urazona duma...
nikt z nas przeciez, nie pisze bezblednie i chyba mniejszym uszczerbkiem na dumie, jest jak najszybsze poprawienie "byka", niz kopiowanie wierszy z bledami na kolejne portale...
ja mam prosbe, zeby w "erekcjato konkursowym" bledy byly poprawione...
chcialabym miec mozliwosc glosowac na poprawnie napisane teksty...
uwazam, ze udzial w "Konkursie" zobowiazuje do tego, kazdego z uczestnikow...
:)
-
lenaar
-
lenaar
-
ann13
heh, ja tam się nie migam, i mogę spróbowac sie poporawiac, bo nie pisze w wordzie, tylko z z głowy biorac rzerzuchę intuicyjnie na talerzyk, ponoc zawierająca całe bogactwo witamin
jak polskie dziewczyny :)
największy problem majac z pisaniem łącznym lub oddzielnym, kiedy przeważnie mi się zdarza
zawachać:)
no i te literówki, przez długie paznokcie, hahhaha
w stopach:) albo u stóp, jak lezy, bo wstać nie moze
ale podłacze sie do wre , z tym apelem na duzej przerwie, bo zamierzam zagłosowa na erekcjato pewnej pani, która jak na moje oko sadzi jednego byka za drugim wcale nie trzymajac czerwonej płachty
i moze byłaby tak łaskawa sie poprawić
kurna!!!!!!!!! ;)
[ Dodano: 2006-09-27, 09:02 ]
znaczy nie wiem, co do soboty sie jeszcze wydarzy.. hmm:))), bo jak indyk myslał o niedzieli, to zbyt wczesnie skończył
i wcale nie wiadomo, czy się w międzyczasie nie oddam jakiemuś panu
jak polskie dziewczyny :)
największy problem majac z pisaniem łącznym lub oddzielnym, kiedy przeważnie mi się zdarza
zawachać:)
no i te literówki, przez długie paznokcie, hahhaha
w stopach:) albo u stóp, jak lezy, bo wstać nie moze
ale podłacze sie do wre , z tym apelem na duzej przerwie, bo zamierzam zagłosowa na erekcjato pewnej pani, która jak na moje oko sadzi jednego byka za drugim wcale nie trzymajac czerwonej płachty
i moze byłaby tak łaskawa sie poprawić
kurna!!!!!!!!! ;)
[ Dodano: 2006-09-27, 09:02 ]
znaczy nie wiem, co do soboty sie jeszcze wydarzy.. hmm:))), bo jak indyk myslał o niedzieli, to zbyt wczesnie skończył
i wcale nie wiadomo, czy się w międzyczasie nie oddam jakiemuś panu
- cieniu1969
- Kontakt: