Ach Alfonsem zostać wreszcie! Burdel mieć w swym pięknym mieście Cipek miałbym zatrzęsienie Dup na każde me skinienie Eunuch kurwy by pilnował Fujary gościom masował Gówno by miał kutas z tego Hardy chuj nie byłby jego I tak rżnąłbym dla zasady Jebał ile dałbym rady Kurwy by mi wdzięczne były Liżąc jajka, konia biły Ładne kurwy w picz całował Minety bym nie żałował Na prawiczki się napalał Orgazm co chwilę odwalał Pierdolił dziwki za grosze Rozjebał bym jak kalosze Srałyby, wyły, piszczały... Tylko czy kutas wspaniały Ujebawszy wszystkie panie Wytrzyma takie jebanie? Zali mam się bać, czy nie bać? Żeby sprawdzić - muszę jebać!!!
No cóż:)
Ja też na kolana padam raz do roku:) (Jak robię jaja wielkanocne)
A co do Konkretnie? No cóż... Ty dajesz z siebie dużo, Ela, czasami ktoś inny wpadnie:) A może Halinka zmieni reguły i zamiast dodawania na przemian, będzie można nodawać dwuwersy na dany temat "skolgo ugodno" przez tego samego autora? Tak, czy siak , jest jak jest i nie narzekam :)
[ Dodano: 2008-02-12, 15:37 ]
P.S.
Miałem kiedyś takiego kolegę, że w wieku 18 lat nie znał alfabetu polskiego, ale za to klął, jak szewc:P
To dla niego dedykuję ten tekst:) Może nauczy się w końcu ABecaDła :P
boskie, ze tak powiem w konwencji komentarzy...
rym można by było poprawić, ku potomnym...
i dałabym zamiennik do 'kurwy' bo się powtarza...
nie ma być czasem picz*? zamiast pic?
cebreiro:)
zamiast: Pierdolił kurwy za grosze
można dać: Pierdolił dziwki za grosze
Możnai zamienić pic na picz ,
tylko że ja już nie mam śmiałości prosić lilę o korektę, bo jej i tak zbyt często gitarę zawracałem:)
A pic napisałem dlatego, bo znałem z młodości taki wierszyk:
"Co za cyc, co za pic,
przyjdzie ruchać, nie ma nic"
Pozdr:)
z tłumu pisze:Gacek, przeczytałam raz jeszcze - tak na dobry sen - i jedno określenie ciśnie się na usta (klawiaturę) - jesteś mistrzem w swoim fachu
Miło się takie słowa czyta,
lecz pozwól, że zapytam:
Jak tam się spało?
Nic się nie chciało?
Spało by Ci się cienko,
gdybym to ja był pod ręką!
Milego dnia :)
[ Dodano: 2008-02-13, 09:19 ]
Księciunio:)
Taki żem się już urodził,
że tylko bym płodził :)