wre......pomocy!
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
heh nie wiem soniu, przejrzalam wszystkie swoje mozliwosci dzialania i ja na pewno nie moge nic uczynic w tej sprawie...
przy tej opcji ignorowania pisze, ze dodalas na liste ...czyli na chlopski rozum jezeli nacisniesz ten ignor raz jeszcze, byc moze pojawi sie ta lista... a na niej powinna byc mozliwosc przeniesienia (postu, wiersza) z powrotem...
moze ktos inny ci to zechce wyjasnic...np. emdi90...
dzisiaj nie mam czasu, ale jutro soniu zignoruje kogos;) to zobacze jak to dziala i moze dojde do tego jak to cofnac...
o Waldi kiedys oferowal swoja pomoc odnosnie kompa...moze on ci pomoze...
ja jako modrator soniu nic z tym nie moge zrobic...moge tylko tak jak ty metoda prob i bledow dosc do tego jak to dziala...
przy tej opcji ignorowania pisze, ze dodalas na liste ...czyli na chlopski rozum jezeli nacisniesz ten ignor raz jeszcze, byc moze pojawi sie ta lista... a na niej powinna byc mozliwosc przeniesienia (postu, wiersza) z powrotem...
moze ktos inny ci to zechce wyjasnic...np. emdi90...
dzisiaj nie mam czasu, ale jutro soniu zignoruje kogos;) to zobacze jak to dziala i moze dojde do tego jak to cofnac...
o Waldi kiedys oferowal swoja pomoc odnosnie kompa...moze on ci pomoze...
ja jako modrator soniu nic z tym nie moge zrobic...moge tylko tak jak ty metoda prob i bledow dosc do tego jak to dziala...
-
sonia
-
olga
-
olga
kazdy podtemat w poszczegolnych dzialach, ma u gory po prawej stronie czarny krzyzyk, ktory jesli kliknac, wywoluje ten efekt, ze pojawia sie komunikat o tym, iz wybrany temat zostal dodany do listy ignorowanych.
aby odwrocic ten proces nalezy:
1/ wejsc w dzial, gdzie znajduje sie ignorowany temat - u gory po prawej stronie pojawi sie info - pokaz ignorowane tematy;
2/ kliknac w ten napis - wyswietli sie lista ignorowanych tematow;
3/ wejsc w ignorowany temat - po prawej u gory pojawi sie info - ignorujesz ten temat;
4/ kliknac w to info - wyswietli sie lista ignorowanych tematow;
5/ odhaczyc ten temat w bialym okienku z lewej strony;
6/ kliknac napis ponizej - usun zaznaczone.