Gdzieś na DISCO w polu, serce jej szalało.
Dała z siebie wszystko, no i wielu brało.
Przeminął stan błogi oraz czas uniesień,
zapukała w okno złota polska jesień.
O zabawie dawno już się zapomniało
i tylko wspomnienie po cnocie zostało
Elunia:)
Nie wspomnienie po cnocie ma 3 latka i nie cnota ma trzy latka, tylko przychówek ma tsy latka.
Ale jak zauważyłaś, nie odważyłem się tego "dzieła" wstawić do tematu: Erekcjato, tylko wstawiłem do Laboratorium
Pozdrawiam i miłego dnia życze
witaj
Gacek
Stara legenda mówi: od przybytku głowa nie boli ale tsy letni przychówek po imprezie to byłby... koniec świata Dla mnie tje Dobra awersacja.Pozdrawiam serdecznie.dzięka
Bob:)
Witaj. Dzięki za przeczytanie.
Bohaterka dopiero trzy lata, (a dokładniej: 3 lata i 9 miesięcy po imprezie) doszła do wniosku, że od przybytku głowa boli, jak widzi przychówek
Gacuś cos tu pokręciłeś z tym przychówkiem bo ja rozumie że po imprezie został trzyletni przychówek a Ty dalej piszesz
Gacek pisze:Bohaterka dopiero trzy lata, (a dokładniej: 3 lata i 9 miesięcy po imprezie)
. Chyba coś mi nie pasuje bo w tekście jest tak:
Gacek pisze:Przeminął stan błogi oraz czas uniesień,
zapukała w okno złota polska jesień.
Więc rozumie że na jesień bohaterka doczekała sie przychówku chyba tego samego roku czy jak?????
( nawiasem mówiąc nie zła z niej bohaterka) Pozdrawiam
Kati:)
Nic nie pokręciłem.
W czasie imprezy tańczyła na niejednej rurce...
A że 3 lata później (3+9m-cy) widząc i słysząc rozdartego bachora ( a jesień szczególnie nastraja każdego na wspomnienia ) powspominała o tym
Nie każdy musi wspominać natychmiast po
Pozdrawiam
mój gust jest trochę mniej erotyczny (nie wiem jak to nazwać ) ale przyzwyczaiłam sie do Twojego stylu pisania i pomijając twoje zbyt odważne porównania - podoba mi się.
malo prawdopodobne jest to, ze powyzszy tekst moglby aspirowac do erekcjato, poniewaz slowa uzyte przez autora w miejscu gdzie powinna znajdowac sie awersacja sa uposledzone, czyli czegos im brakuje, czegos co pozwoliloby mnie nazwac ten tekst erekcjato, a te slowa awersacja.
Wojtuś? Â?e niby czemu?
Znałem autentyczny fakt, że dziewczynę na koncercie Disco Polo przeleciała cała drużyna ( około 10 żołnierzy ), a że nie wiedziała który jest ojcem, więc została sama z przychówkiem :).
A ten tekst był pisany o niej 3 lata i 9 m-cy później po szalonej, upojnej balandze
slowa uzyte przez autora w miejscu gdzie powinna znajdowac sie awersacja sa uposledzone, czyli czegos im brakuje, czegos co pozwoliloby mnie nazwac ten tekst erekcjato, a te slowa awersacja.
O ho ho ho ho ho ho
W końcu Wojtus przemówił, jak prawdziwy Moderator.
A co to są słowa upośledzone Wojciechu?