Gratuluję wrażliwości

twórczość niedokończona, niesklasyfikowana, nieformalna, tematy nieaktualne, zaniechane, niedające przyporządkować się do żadnego działu, miejsce ucieczki Józia z Gombrowicza
Awatar użytkownika
Gacek
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times
Kontakt:

Gratuluję wrażliwości

Post autor: Gacek »

Są na erekcjato hieny i szakale,
które wypatrują swych ofiar wytrwale
i kiedy dopadną - obgryzą do kości,
bo ci osobnicy nie znają litości

A co najciekawsze - czują się wspaniale,
jak mogą człekowi równiutko dowalić!
I jak obrzygają - ("poeci wrażliwi"),
czują się radośni, wspaniali, szczęśliwi!

Nie lubię fałszywych dwulicowych ludzi,
którzy bez powodu chcą innych pobrudzić.
Nikt nie zmusza czytać "wierszyczki" czy "gnioty",
więc nie ubliżajcie niczym stare cioty.

Idźcie do kościoła modlić się żarliwie,
no i nie czytajcie naszych "głupot" chciwie!
Widać że "poetów" ta "twórczość" podnieca,
niczym zakonnicę gromnica czy świeca!

Piszcie też "wierszyczki" przezacni "poeci",
lecz niechaj bez przerwy jad wam z ust nie leci.
Czemu często chamstwo na ere króluje
i czemu bez przerwy ktoś kogoś dołuje?

Chamstwo bywa głośne, lecz cóż można zrobić,
można się zlitować i je śmiechem dobić!
Pora zatem chamstwo olać z góry równo,
z portalu wywalić, jak śmierdzące gówno!
anty-czka
Kontakt:

Post autor: anty-czka »

Gacku masz zbyt dyktatorskie zapędy. Nikt Tobie nie zabrania olewac tego, co się Tobie podoba, ale z usuwaniem kogokolwiek lub czegokolwiek powinieneś być jednak ostrożniejszy.
Dlaczego wszystkim chcesz narzucić swoj punkt widzenia? Mozesz do niego przekonywać, ale nie masz prawa narzucać. Tak mi sie wydaje.
W każdym bądź razie jeśli zacznie sie tutaj nagminne usuwanie postów, to ja kategorycznie proszę halinę o wykreślenie mnie z listy śmiesznych moderatorów.
Nigdy nikogo nie ograniczam w wypowiedziach w życiu realnym, tym bardziej nie życzę sobie, by jakikolwiek cień takich działań padl na mnie tutaj.
Zamykanie buzi innym nigdy niczego nie rozwiazało. A nawet chyba wprost przeciwnie.
Awatar użytkownika
Gacek
Kontakt:

anty-czka:)
Nie usunąłem NIGDY ani jednej kropki z czyjegokolwiek postu, więc twoje przytyki do mnie i posądzanie mnie o dyktatorskie zapedy są co najmniej śmieszne.
Jesli jednak uważasz, że posty obrażające mnie lub innych uzytkowników, to jest norma na tym portalu, i to są wypowiedzi dotyczące danego utworu, to gratuluję Ci poczucia humoru.

Oto posty zamieszczone pod moim adresem przez souse
1. to było do ciebie, głąbie.

[ Dodano: 2008-09-25, 09:07 ]
a teraz leć na skargę do administracji, że cię sousa przezywa.
najlepiej powtórz numer, który odwaliłeś z lilą, szmaciarzu.
czy sousa ma prawo ubliżać? tobie, gnoju, ma.
2. Ale wiesz co masz tu lepszy powód:
Jebał cię i twoje ostrzeżenia pies, skurwielu.
Pierdolnij mi od razu szóstkę.
3. Powtarzam zatem:
Jebał cię i twoje ostrzeżenia pies , skurwielu.
Szóstkę mi daj. Daj mi, kurwo, szóstkę. Nie jedynkę. Daj mi, skurwysynu, szóstkę
4. Szóstkę, kurwo, powiedziałem, szóstkę kmiocie, nie rozumiesz?

Nic więcej nie mam do dodania
Awatar użytkownika
Margot
Kontakt:

Post autor: Margot »

Gacek pisze:anty-czka:)
Nie usunąłem NIGDY ani jednej kropki z czyjegokolwiek postu
Jeżeli to prawda, Gacku, to pewnie jakiś inny moderator dwukrotnie usunął mój post w temacie: "jesienna noc". Nie zawierał on żadnych nieprzyzwoitych słów ani obelg i nie łamał obowiązującego prawa. Być może uwagi Antyczki wiążą się z tym faktem. Zamierzam jeszcze raz umieścić post o tej samej treści co poprzednio, w miejscu, z którego zostały usunięte poprzednie. Pomóż Gacku zadbać o to, żeby nie został usunięty, bo w ten sposób ktoś uniemożliwia Ci odpowiedź na postawione tam przeze mnie zarzuty dotyczące Twoich działań na tym forum.
Liczę na Twoją pomoc w tej sprawie, tym bardziej, że to nasz wspólny interes. Ktoś uniemożliwił Ci dwukrotnie rozmowę ze mną.
It is my happiness in you that you don't know me yet.
/Andrzej Partum/
Awatar użytkownika
Gacek
Kontakt:

Margot pisze:Jeżeli to prawda, Gacku, to pewnie jakiś inny moderator dwukrotnie usunął mój post w temacie: "jesienna noc".
Margot:)
Już mam taki idiotyczny charakter, że mówię prawdę.
Proponuję Ci zapytać na PW Halinkę ( ona ma szczegółowy wykaz ), kto, co i kiedy usunął.
Odnośnie Twojego postu, to i owszem czytałem go, ( coś o prowokacji z mojej strony ), ale nie zamierzałem na niego odpowiadać, ponieważ nie lubię udzielać odpowiedzi pod presją, a tymbardziej, że nigdy nikomu nie ubliżam, ale jeśli ktoś to zcyni to bronię i siebie i ( w tym przypadku ) Kati.r.
I na koniec pytanie: Czy ja muszę odpowiadać na Twoje posty i tłumaczyć się, ze nie jestem wielbłądem?
Więc jeśli nawet odzyskasz ten post i go ponownie zamieścisz, to nie licz na odpowiedź.
Awatar użytkownika
Margot
Kontakt:

Okazuje się, że nie mogę pisać w temacie: "jesienna noc", bo, po skasowaniu moich dwóch postów, które nie były w najmniejszym stopniu obelżywe, ktoś zablokował temat. Zrobię to tutaj.
Najpierw cytuję Gacku Twój post, który w dalszym ciągu znajduje się w temacie: "jesienna noc":

" Kati.r :)
Nie przejmuj się tymi, którzy Ci dokopują.
Oni próbują zaistnieć choćby postami pod Twoimi wierszykami.
Jeśli są nieczytani i mają "0" komentarzy, to przynajmniej pod Twoimi produkcjami zgryźliwymi, a czasem wręcz chamskimi uwagami chcą zwrócić na siebie uwagę!
W dalszym ciągu trudno mi jest pojąć, po co Ciebie czytają ( jesli gardzą tego typu pisaniem ) i się wyżywają.
No ale żeby to zrozumieć, należałoby być filozofem, a nie zwykłym przyzwoitym człowiekiem...
Pozdrawiam
Kati, jeśli Ci to sprawia przyjemność i jeśli chociaż jedna osoba Ciebie przeczyta usmiechając się przyjaźnie - pisz dalej i nic, a nic się nie przejmuj."

Koniec cytatu.

Teraz mój komentarz /po raz trzeci/.

Gacku, jesteś prowokatorem i manipulatorem. Twój tekst zacytowany przeze mnie powyżej pokazuje to. Napisałeś go, kiedy rozmowa z Kati zaczynała być poważna. Uważam, że zrobiłeś to po to, aby psuć atmosferę i jątrzyć. Skąd wiesz, że Kati nie chce zmieniać swojego pisania, skąd wiesz, że nie chce go doskonalić? Dlaczego chcesz utwierdzać autorkę 'jesiennej nocy" w przekonaniu, że wszelka krytyka jej utworu jest bezzasadna? Dlaczego fałszywie twierdzisz, że wszyscy krytykujący jej wiersz są niezrównoważonymi i niedowartościowanymi, źle wychowanymi osobami?

Może za trzecim razem doczekam się Twojej odpowiedzi na postawione przeze mnie zarzuty, Gaku.
/Andrzej Partum/
Awatar użytkownika
Boob
Been thanked: 2 times
Kontakt:

Gratuluje wrażliwości

Post autor: Boob »

witam
Jestem zaskoczony reakcją w temacie usunięcia postów. Chyba należy odróżnić post nt.od zamieszczania inwektyw i prowokacji pod wybranym adresem. pozdrawiam ;-)
a tergo.
Awatar użytkownika
Gacek
Kontakt:

Moją odpowiedź, gdybys czytała uważnie mój post powyżej zamiesciłem już. Powtórzę tylko: "I na koniec pytanie: Czy ja muszę odpowiadać na Twoje posty i tłumaczyć się, ze nie jestem wielbłądem?
Więc jeśli nawet odzyskasz ten post i go ponownie zamieścisz, to nie licz na odpowiedź.
"
Awatar użytkownika
Margot
Kontakt:

Gacek pisze:
Margot pisze:Jeżeli to prawda, Gacku, to pewnie jakiś inny moderator dwukrotnie usunął mój post w temacie: "jesienna noc".
Margot:)
Już mam taki idiotyczny charakter, że mówię prawdę.
Proponuję Ci zapytać na PW Halinkę ( ona ma szczegółowy wykaz ), kto, co i kiedy usunął.
Odnośnie Twojego postu, to i owszem czytałem go, ( coś o prowokacji z mojej strony ), ale nie zamierzałem na niego odpowiadać, ponieważ nie lubię udzielać odpowiedzi pod presją, a tymbardziej, że nigdy nikomu nie ubliżam, ale jeśli ktoś to zcyni to bronię i siebie i ( w tym przypadku ) Kati.r.
I na koniec pytanie: Czy ja muszę odpowiadać na Twoje posty i tłumaczyć się, ze nie jestem wielbłądem?
Rozumiem. Pozostaję zatem z pełnym przekonaniem o słuszności postawionych Ci zarzutów, zwłaszcza teraz, kiedy napisałeś, że nie zamierzasz na nie odpowiadać.
Pozdrawiam Cię Wielbłądzie.
/Andrzej Partum/
Kati.r

Post autor: Kati.r »

Proszę Was dajcie już spokój.
Ja przepraszam za zamieszanie. Nie kłóćcie się. To nie jest przyjemne. Postaram się bardziej zważać na to co wklejam,żeby nikogo nie prowokować go gniewu.

Pozdrawiam i liczę, że to się już skończy i zaczniecie na nowo fajnie pisać. :-D
Awatar użytkownika
Margot
Kontakt:

Gacek pisze: gdybys czytała uważnie mój post
Twój post przeczytałam dopiero po umieszczeniu kolejnego własnego.

[ Added: 2008-09-26, 12:51 ]
Kati.r pisze:Proszę Was dajcie już spokój.
Ja przepraszam za zamieszanie. Nie kłóćcie się. To nie jest przyjemne. Postaram się bardziej zważać na to co wklejam,żeby nikogo nie prowokować go gniewu.

Pozdrawiam i liczę, że to się już skończy i zaczniecie na nowo fajnie pisać. :-D
Hej, Kati, jak miło, że tu zajrzałaś. Posyłam Ci serdeczności. :lol:
/Andrzej Partum/
Kati.r

Post autor: Kati.r »

Ja tez pozdrawiam :-D

[ Dodano: 2008-09-26, 13:03 ]
i liczę na lepszą atmosferę.
Awatar użytkownika
Margot
Kontakt:

Kati.r pisze: liczę na lepszą atmosferę.
Ja też. :lol:
/Andrzej Partum/
komar

Post autor: komar »

Na elita poetica nie ma tu mpoezji
Tylko same gnioty plodzone w towarzystwie
wzajemnej adoracji, a komentarze pisane
obowiazkowo i zawsze z polskimi akcentami

Do kosciola nie chodzicie nie macie potrzeby
zyjecie po chrzescijansku bardzo bogobojnie
wszak to jest normalne gdy z loza swojej
corki lub syna i nocnych z nimi igraszek,
po odmowienia pacierza
nowy dzien sie wam zaczyna

Oczy otwieracie obudzeni na dobre
przez slubna stara wasza zone
wcale nie zdziwieni, nowy dzien witacie
Bog wam to jednak codziennie wybaczy
Awatar użytkownika
Gacek
Kontakt:

komar pisze:Na elita poetica nie ma tu mpoezji
Tylko same gnioty plodzone w towarzystwie
wzajemnej adoracji, a komentarze pisane
obowiazkowo i zawsze z polskimi akcentami
komar:)
Przynam się bez bicia, że jeszcze w życiu nie zajrzałem na portal "elita poetica", tak że nie mogę ani potwiedzić, ani zaprzeczyć temu co napisaleś.
Może to mój błąd, a może szczęście, ze tam nigdy nie byłem?
Tak, czy siak po takiej reklamie tym bardziej tam nie zajrzę, ponieważ nie interesuje mnie TWA.
:-)
ODPOWIEDZ