to znaczy mi ta forma przeszkadza podpisali, bo zaraz jest co, z parafowaniem będzie podobnie, bardziej mi by pasowało coś dokonanego, złozyli podpisy np.
rozCZapierzone ? czy ... rozCapierzone... co było - zamierzone ? :)
co do zakończenia...
napisałbym je tak ;) :
"i z pełną godnością, po kropce
krzyżykiem się podpisali" (... ale to zmieni chyba wymowę całości przed awersacją ;) )
no chyba masz rację, ale mi tam coś jest nie tak, jakby urwane było w miejscu co oni właściwie podpisali, czy pod czym złozyli te parafki ostatecznie i to jest przeniesione na awersację, ale może się myle, bo ostatnio mam problem z tym ostatnim wersem
to już bym bardziej tak widziała i nawet z trzykropkiem, no może jakoś tak
już kartek furkoty
stalówka drze koty
oni z ambicją stanęli w szranki
niczym z mężem kochanki
o śniadaniu zapomnieli i po porannej kąpieli
pisali, pisali, pisali...
Ela, a kto mówi, że zmienić masz awersację ? ;)
to co Ci zaproponowałem - to tylko dodanie drugiego sensu do częci głównej (też dającej do myślenia) i nic nie zmieniające w odniesieniu do awersacji
hahaha, ale mi w głowie namąciliście :))))) Już sama nie wiem co z tym zrobić :)))
już kartek furkoty
stalówka drze koty
oni z ambicją stanęli w szranki
niczym z mężem kochanki
ze swadą skończyli swoje pisanki
mi się wydaje, że tak by było dobrze, jeszcze można by natchnienie dać wyżej, a ambicję niżej, mniej więcej, że oni z natchnieniem stanęli w szranki i ambitnie piszą
ale ten tekst jest o pisaniu w ogóle, samo pisanie jest ważne i nie wiem czy nasuwa się pytanie co, inaczej z tym podpisywaniem, bo odbiega od pisania i wtedy faktycznie trzeba odpowiedzieć co
ela, ale jeszcze dodam dwa grosze, że jeden pan z tego wyścigu napisał aere, drugiego nie bardzo jestem w stanie załapać, to nie wiem, a ty erekcjato, hahhah
witaj
Elutka
Po głębokiej analizie ere na laborce niezły wyszedł Ci ten ... donosik Zastanów się napewno nie lubisz jakiegoś sąsiada... Dobre ere. Pozdrawiam serdecznie.dzięka