Erekcjato "samo zycie"
Moderator: Gacek
Erekcjato "samo zycie"
Kto nosił ksiazki i swoje kajety
omijal czesto lawki swojej szkoly
czesiej wagarowal
dziś dolkow nie kopie
na drogach i polach
prawda jest inna
i calkiem prawdziwa
dzis w swojej dobrej pracy
w polskim ministerstwie
przelatuje swoja
mloda sekretarke
w pieknej toalecie
Więc wy wszyscy
co pragniecie sie uczyc
zostawcie nauke
idzcie po rade
do pana Leppera
starajcie sie o prace
na calym etacie
u boku madrego
bo sami dobrze wiecie
Wiedza nie poplaca
czesiej wagarowal
dziś dolkow nie kopie
na drogach i polach
prawda jest inna
i calkiem prawdziwa
w polskim ministerstwie
przelatuje swoja
mloda sekretarke
w pieknej toalecie
Więc wy wszyscy
co pragniecie sie uczyc
zostawcie nauke
idzcie po rade
do pana Leppera
starajcie sie o prace
na calym etacie
u boku madrego
bo sami dobrze wiecie
Wiedza nie poplaca
komar zanim posuniesz się do zakupów kremu na insekty, to przeczytaj dokładnie, bo co z tego, że napiszesz harlekina z elementami horroru, jak mnie bolesławie, czy bolesław nie interesuje, tylko bolesławiec
viewtopic.php?t=6871
viewtopic.php?t=6871
Re: Erekcjato "samo zycie"
komar pisze:Kto nosił ksiazki i swoje kajety
czesto wagarowal
dziś dolkow nie kopie
na przydroznych polach
prawda jest inna
i calkiem prawdziwa
w polskim ministerstwie
mozna ruchac
iswoja sekretarke
w pieknej toalecie
na miekim sedesie
Więc ci wszyscy
co chcecie sie uczyc
i robic to za wszelka cene
odstawcie nauke od siebie
idzcie po dobra rade
do pana Leppera
starajcie sie o prace
na calym etacie
u boku bylego premiera
bo sami dobrze wiecie
Wiedza nie poplaca
[ Dodano: 2008-10-12, 18:57 ]
ale jest maly problem w bolesławieckim kos w sklepach brakuje tam sa "zabronione" , bo tam chlopi kosami kastrowali swoje na uwiezi trzymane fobiaki...az krew sie lala po scianach obficie... niech fobiak ci opowie, ze cala prawe mowie on od lat kilku bez "fiuta" lata po tym miescie
komar, obawiam się, ze już dawno nie byłeś w bolesławcu, bo tam są nie tylko kosy, ale i słowiki na antenie satelitarnej siedzą przy rynku, a fobiak to już wiem gdzie latał i po jakich goglach kiedy pisał o kutuzowie, natomiast idealne osiemnastocentymetrowe przyrodzenie i jaja mam już wybrane, wiec wasze mnie nie interesują
A co o co tobie chodzi...? i w czym jest sek, czy to nie je prawda, znam dobrze fobiaka, i martwie sie o niego, a troche zartow dobrze na ten portal wplywa, a erekcjato i tak napisze o fobiaku co z kosa lata i lona kobiet na sucho goli hahahahaha....pozdrawiam z Fancjimarta_xyz pisze:komar, na litość boską, chociaż raz przeczytaj to, co piszesz, zanim klikniesz - wyślij.
[ Dodano: 2008-10-12, 20:18 ]
A jakiej ty jestes tej plci , zenskiej czy meskiej , moze tobie napisze dobre ekekcjato o kosie?marta_xyz pisze:komar, na litość boską, chociaż raz przeczytaj to, co piszesz, zanim klikniesz - wyślij.
Pozdrawiam z usmiechem...!
[ Dodano: 2008-10-12, 20:27 ]
A te Twoje jaja sa swierze i nie sa przecenione, oj...! oj...! ja tobie nie wierze...!to ja chyba juz Cie bierze niu z lonowego wzgorza, i wcale sie nie dziwie, to ja jak bylem maly i bawilem sie w piasku heheheheann13 pisze:komar, obawiam się, ze już dawno nie byłeś w bolesławcu, bo tam są nie tylko kosy, ale i słowiki na antenie satelitarnej siedzą przy rynku, a fobiak to już wiem gdzie latał i po jakich goglach kiedy pisał o kutuzowie, natomiast idealne osiemnastocentymetrowe przyrodzenie i jaja mam już wybrane, wiec wasze mnie nie interesują
Aniu ja nie chce wydoroslec, jam jest taki jak na zdjeciu i niech tak zostanie a Word co to jest...? mozna tym stawiac babki z piasku..........! z usmiechemann13 pisze:komar jeśli kiedyś coś napiszesz jak mężczyzna, a nie ten wieczny chłopczyk w pampersie, to może ci odpowiem, na razie dorośnij
do słownika ortograficznego również, na początek możesz zafundować sobie worda
Aniu napisalem swierzy bo to znaczy ,ze jest bardziej swiezy od twojego, od przybytku glowa nie boli, etam wezme sie lepiej za moje babki, a w Wordzie nie bede grzebal , wole moja lopatka w piasku pogrzebac i za wlosy cie pociagnac, o jejku jaka Ty jestes uczona...! Pozdr.ann13 pisze:to takie urządzenie, które nie znajdzie ci słowa, nawet jak go potrzebujesz i nie umiesz znaleźć, ale poprawi substytut i zamieni świerzego, w świeżego, bez mydła