Â?yczenia świąteczne
Moderator: Margot
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Â?yczenia świąteczne
Paniom moc pachnących jajek, życzy Gacek - facet z bajek,
By kiełbasa pyszna była, by Wam wciąż towarzyszyła,
Bez jaj, kiełbas i pyszności, brak radości, przyjemności.
To życzenia są od Gacka – pięknych kiełbas. jaj znienacka!
A dla panów – jędrnej szynki od dziewczynki jak malinki,
By kusiła i pachniała, lecz aby była dojrzała!
Szynek młodych kto amator, temu grozi prokurator!
Więc pilnujcie się panowie – idę wypić Wszystkich zdrowie!!!
By kiełbasa pyszna była, by Wam wciąż towarzyszyła,
Bez jaj, kiełbas i pyszności, brak radości, przyjemności.
To życzenia są od Gacka – pięknych kiełbas. jaj znienacka!
A dla panów – jędrnej szynki od dziewczynki jak malinki,
By kusiła i pachniała, lecz aby była dojrzała!
Szynek młodych kto amator, temu grozi prokurator!
Więc pilnujcie się panowie – idę wypić Wszystkich zdrowie!!!
- Gacek
- Kontakt:
fobiak:)fobiak pisze:gacek a dlaczego bab nie straszysz prokuratorem tylko chlopow
ja sie tak nie bawie
Z tego co mi wiadomo, jeszcze żaden nieletni chłopak nie zaszedł w ciążę choćby z najstarszą matroną i nie musiał wychowywać nieślubne swoje dziecko, a odwrotnie, to i owszem.
A poza tym, baba wbrew pozorom, zawsze jest bardziej wyrachowana i przebiegła i jeśli już da ciała nieletniemu, to tylko po to, żeby mieć z tego same przyjemności a nie kłopoty z prokuratorem
Zdrowych, Pogodnych, Wesołych ÂŚwiąt!
-
pełne szkło
Polecam artykuł pod tym linkiem http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy ... 79990.htmlGacek pisze:A poza tym, baba wbrew pozorom, zawsze jest bardziej wyrachowana i przebiegła i jeśli już da ciała nieletniemu, to tylko po to, żeby mieć z tego same przyjemności a nie kłopoty z prokuratorem![]()
pozdr. świątecznie ;)
- Gacek
- Kontakt:
pełne szkło:)
Przeczytałem, co nie zmienia mego poglądu, że inaczej traktuje się faceta, który przespal się z nieletnią, a inaczej dojrzałą kobietę, która to samo zrobiła z małolatem
Cytat z artykułu:
"Jak powinna zostać ukarana Pana była żona?
Powinna trafić do więzienia. Panuje podwójny standard w tych sprawach - o mężczyznach utrzymujących kontakty seksualne z nastolatkami mówi się 'gwałciciele', 'seksualni drapieżcy', o kobietach - że miały romans, chwilę zapomnienia. Mężczyźni trafiają za to do więzienia, kobiety rzadko."
Pogodnych, pełnych radości ÂŚwiąt życzę
Przeczytałem, co nie zmienia mego poglądu, że inaczej traktuje się faceta, który przespal się z nieletnią, a inaczej dojrzałą kobietę, która to samo zrobiła z małolatem
Cytat z artykułu:
"Jak powinna zostać ukarana Pana była żona?
Powinna trafić do więzienia. Panuje podwójny standard w tych sprawach - o mężczyznach utrzymujących kontakty seksualne z nastolatkami mówi się 'gwałciciele', 'seksualni drapieżcy', o kobietach - że miały romans, chwilę zapomnienia. Mężczyźni trafiają za to do więzienia, kobiety rzadko."
Pogodnych, pełnych radości ÂŚwiąt życzę
-
pełne szkło
Ależ ja wcale nie chciałam zmieniać twojego poglądu. Ot zbieżność tematów posłużyła za podsunięcie do lektury dość ciekawego wywiaduGacek pisze:Przeczytałem, co nie zmienia mego poglądu, że inaczej traktuje się faceta, który przespal się z nieletnią, a inaczej dojrzałą kobietę, która to samo zrobiła z małolatem
pozdr.
p.s. A swoją drogą - inne po_traktowanie kobiet i mężczyzn w sferze seksu pojawia się za_wsze. Dajmy na to, w zależności od przekonań - ludzka swoboda albo rozwiązłość. Kiedy mężczyzna zalicza panienki, w oczach społeczeństwa, zazwyczaj jest niezłym byczkiem, samcem z krwi i kości, któremu zazdrości się powodzenia. Kiedy kobieta odhacza kolejnych facetów, zwykle jest zwykłą ..dziwką :| Paradoks polega na tym, że w przypadku powyższego przykładu, to kobiety częściej nazywają swoje zaliczające koleżanki dziwkami, a zaliczajacych kolegów jurnymi byczkami. Mężczyźni w tej kwestii mają znacznie mniejsze tendencje do potępiania którejkolwiek płci. Ale o ile chętnym okiem spoglądają na zaliczające koleżanki, to już właściwie w ogóle nie widzą ich w roli swoich żon. Za to kobiety często nie mają nic przeciwko, żeby ich małżonek, przed ślubem, zaliczył prawdziwy maraton cipek :| ...ale to już dzieło matki natury..hmm ;)
-
robert kobryń
wniosek z tego że kobieta jebliwa
albo odda się swym chuciom, tracąc reputację i szanse na udane zamążpójście
albo powstrzyma żądze, nie tracąc dobrej opinii i perspektyw na odpowiednią partię,
jednocześnie utyskując na niesprawiedliwe podejście społeczeństwa na rozwiązłość
kolejny wniosek jest taki
że jeśli kobieta jest nie tylko jebliwa ale i niegłupia
to potrafi upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, zostając cichodajką
albo odda się swym chuciom, tracąc reputację i szanse na udane zamążpójście
albo powstrzyma żądze, nie tracąc dobrej opinii i perspektyw na odpowiednią partię,
jednocześnie utyskując na niesprawiedliwe podejście społeczeństwa na rozwiązłość
kolejny wniosek jest taki
że jeśli kobieta jest nie tylko jebliwa ale i niegłupia
to potrafi upiec dwie pieczenie na jednym ogniu, zostając cichodajką