o internautach
Moderator: Margot
-
Laesus
o internautach
Pochowani w swoich mrocznych pokojach
z zapasem chipsow i cocacoli
w oparach wodki, piwa, papierosow
Stukajac w klawiature
szczerzac sie do monitora
Udajemy ze zycie na zewnatrz
dotyczy kogs innego
Stukajac w klawiature
dotyczy kogs innego
-
Przewielebny Ali
-
Laesus
-
Przewielebny Ali
-
ann13
-
bumerang
-
Laesus
To zależy zawsze od woli zainteresowanych stron.Przewielebny Ali pisze:(sorry za wcześniejsze per Ty - myślałem, że tutaj tak się rozmawia, wie Pan w luźniejszy sposób)
Jak dla mnie możemy przejść "na ty" :)
Konwencja początkowych znajomości tudzież wdawania się w dyskusje z nieznajomym określa pewne normy kulturalne. Tyle:)
Re: o internautach
Apropos ostatnich dwóch wersów pointujacych Twoją miniaturę/jako kobieta proponuję pierwsza przejście na "Ty"/, ja spostrzegam takiego internautę jako kogoś zdysocjowanego, posiadającego poniekąd dwa życia.Laesus pisze:Pochowani w swoich mrocznych pokojach
Stukajac w klawiature
dotyczy kogs innego
It is my happiness in you that you don't know me yet.
/Andrzej Partum/
/Andrzej Partum/
-
Laesus
Ciekawe podejście, przyznam, lecz czasem lepiej głaskać kota niż wsadzić igłę w nos lwa.Margot pisze:Apropos ostatnich dwóch wersów pointujacych Twoją miniaturę/jako kobieta proponuję pierwsza przejście na "Ty"/, ja spostrzegam takiego internautę jako kogoś zdysocjowanego, posiadającego poniekąd dwa życia.
Jeśli o podwójne życie idzie, którz z Nas go nie prowadzi... a to tylko o internautach być miało
prawdziwie;)