o wygodzie w malzenstwie
Moderator: Margot
-
Laesus
o wygodzie w malzenstwie
Skuleni w swych bezpiecznych fotelach
mijamy sie o kolejne skrzyzowania
przejezdzajac na pelnym gazie
ze sladami, starannie wypielegnowanych
paznokci kolezanki z pracy ,na plecach
mijamy sie o kolejne skrzyzowania
przejezdzajac na pelnym gazie
ze sladami, starannie wypielegnowanych
paznokci kolezanki z pracy ,na plecach
-
bumerang
-
ann13
-
ann13
no i kurwa , ann nie wmówisz już więcej, że tu mogę wyrażać własną opinię, bo wszystko zawsze skończy się Twoim sarkazmem i skwitowaniem ze ktoś ma muchy w, nosie, do cholery powiedziałam tylko co myśle , czy ja w ogole coś pisałam o Tobie ? na Twoj temat? napisałam, że uwazam ze ten dział jest niewygodny i niepotrzebny, i to nie tylko moja opinia, zauważyła to kiedyś Gruba lolka teraz leasus stąd pomyslalam , ze tu i teraz jest dobre miejsce, by sie pod leasusem podpisać , ale chyba się już zamknę na 4 spusty bo wole sama niz byc kneblowano przy byle okazji .ann13 pisze:kiedy masz okres lilka?
a moze sie juz na mnie uczuliłaś , ale wiedz ze od tego są leki , bo stać mnie jeszcze na pogląd nie zabarwiony żadną emocją , a ten z cała mocą taki własnie był.
no pudło, to może zajmij się jednak swoim , bo skoro już tak można przez ekran, to ja szacuje , ze sie grubo spóźniasz ;)
ps. może trudno to zrozumieć , ale są rzeczy które potrafią przeszkadzać nie przez żenskie hormony , ale przy udziale logiki ( po profilach wnioskuje ze ci co już pisali o za dużej ilosci działow raczej nie posiadali jajników).
ps. może trudno to zrozumieć , ale są rzeczy które potrafią przeszkadzać nie przez żenskie hormony , ale przy udziale logiki ( po profilach wnioskuje ze ci co już pisali o za dużej ilosci działow raczej nie posiadali jajników).
-
Laesus
lilalila pisze:laesus , niejedno cie zdziwi jesli przysiadziesz na dluzej
wg mnie powinno sie zlikwidowac ten dzial, bo chyba wystarczy ze jest juz osobny dla sms, haiku i limerykow; to przynajmniej szuflada formy , szuflada liczby wersow to czysta abstrakcja z odcieniem absurdu.
Szczerze powiedziawszy to jestem nie tyle zbulwersowany, co rozbawiony. A cóż mnie tak rozbawiło? Wytyczna dotycząca ilości wersów, słów, strof... świadczących o tym co już jest wierszem czy jeszcze nim z pewnością nie jest. Byłbym rad na przytoczenie mi tu przed arbitrus demos jakiś argumentów, tez, adekwatności etc.
-
Laesus
-
ann13
lilka, no to może i trafiony zatopiony, bo ja swoich nie odnotowuję, odkąd nie mam nic do roboty z pierwiastkiem typowo męskim, chociaż, w tej sytuacji bez krawata, a myślę sobie, że co ma być to będzie ;)
laesus, ja ci nie przytoczę, bo znam się na erekcjato, tylko, dopóki nie przyjdą do mnie wątpliwości i trudno mi rozsądzać, czy to już miłość jest, czy jeszcze kochanie, ale przynajmniej mam ściągę, że jest krótsze
raczej, nie można wszystkiego zwalać na ten stan, niż nim cokolwiek określać, chyba, że poziom hormonów, ale widzę że mężczyźni bardziej nim żyją jak kobiety, bo mi się tylko przypomniał kawał o blondynce
osiemdziesięcioletniej
którego nie opowiem
laesus, ja ci nie przytoczę, bo znam się na erekcjato, tylko, dopóki nie przyjdą do mnie wątpliwości i trudno mi rozsądzać, czy to już miłość jest, czy jeszcze kochanie, ale przynajmniej mam ściągę, że jest krótsze
raczej, nie można wszystkiego zwalać na ten stan, niż nim cokolwiek określać, chyba, że poziom hormonów, ale widzę że mężczyźni bardziej nim żyją jak kobiety, bo mi się tylko przypomniał kawał o blondynce
osiemdziesięcioletniej
którego nie opowiem
-
Laesus
-
Przewielebny Ali