Psychiczny orgazm erekcjato - Konkurs
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Psychiczny orgazm erekcjato - Konkurs
Już od rana czekałaś na mnie.
Czuliśmy, ze to będzie
najważniejszy w naszym życiu dzień.
Przytuliłem się do ciebie
głaszcząc delikatnie
twą szyję, twoje drżące ciało
i złożyłem pełen czułości pocałunek
na twych wargach
patrząc ci z nadzieją
i błaganiem w oczy.
Ty cała drżąca z podniecenia,
pozwoliłaś byśmy
stanowili jedno ciało.
Zabraliśmy się ostro do dzieła.
Nasze bicia serc
z każdą sekundą przyśpieszały
by osiągnąć szczyty.
O Boże! Jest
Pardubicka zaliczona
Czuliśmy, ze to będzie
najważniejszy w naszym życiu dzień.
Przytuliłem się do ciebie
głaszcząc delikatnie
twą szyję, twoje drżące ciało
i złożyłem pełen czułości pocałunek
na twych wargach
patrząc ci z nadzieją
i błaganiem w oczy.
Ty cała drżąca z podniecenia,
pozwoliłaś byśmy
stanowili jedno ciało.
Zabraliśmy się ostro do dzieła.
Nasze bicia serc
by osiągnąć szczyty.
O Boże! Jest
Pardubicka zaliczona
- Gacek
- Kontakt:
Ania:)
Chrapy konia, to są nozdrza
Wpisz sobie w google wargi konia i zobaczysz, że koń ma nie tylko wargi, ale i inne części ciała podobnie nazwane jak u kobietyi ( a kobyła pewnie też i między nogami ma wargi )
http://www.wedzidlo.pl/
Pozdrawiam
Chrapy konia, to są nozdrza

Wpisz sobie w google wargi konia i zobaczysz, że koń ma nie tylko wargi, ale i inne części ciała podobnie nazwane jak u kobietyi ( a kobyła pewnie też i między nogami ma wargi )

http://www.wedzidlo.pl/
Pozdrawiam

- Gacek
- Kontakt:
fobiak:)
Ja piszę o klaczy, a Ty mnie wysyłasz na kurs jak podniecić kobietę i o jej magicznych punktach
10 magicznych punktów na ciele kobiety:
Często zapominane powieki... są bardzo unerwione, przez to czułe na delikatny męski dotyk, wilgotne wargi mogą doprowadzić do rozkoszy płeć piękną.....
Lepiej napisz, czy tje
Pozdrawiam
Ja piszę o klaczy, a Ty mnie wysyłasz na kurs jak podniecić kobietę i o jej magicznych punktach

10 magicznych punktów na ciele kobiety:
Często zapominane powieki... są bardzo unerwione, przez to czułe na delikatny męski dotyk, wilgotne wargi mogą doprowadzić do rozkoszy płeć piękną.....
Lepiej napisz, czy tje
Pozdrawiam
zaczynam się wczytywać:P)
mi się wydaje z lekką nieśmiałością, że jest, a dlatego powściągliwie, bo ostatni wers, mam wrażenie jednak jakby był urwany, niby chodzi o szczyty, ale jakby coś jemu brakowało, a mogłeś skończyć bez tego wykrzyczanego wezwania nadaremno
Nasze bicia serc
by osiągnąć szczyty.
wielkiej pardubickiej
to zabieranie się do ostrego dzieła jest znowu podejrzanie zagadkowe i mogłoby go nie być
gacus takie z najbliższej okolicy
drżenie – ciarki, dreszcze, mrówki też byłby fajne
mi się wydaje z lekką nieśmiałością, że jest, a dlatego powściągliwie, bo ostatni wers, mam wrażenie jednak jakby był urwany, niby chodzi o szczyty, ale jakby coś jemu brakowało, a mogłeś skończyć bez tego wykrzyczanego wezwania nadaremno
Nasze bicia serc
by osiągnąć szczyty.
wielkiej pardubickiej
to zabieranie się do ostrego dzieła jest znowu podejrzanie zagadkowe i mogłoby go nie być
gacus takie z najbliższej okolicy
drżenie – ciarki, dreszcze, mrówki też byłby fajne
- Gacek
- Kontakt:
Ania:)
Mam coś takiego w swoim charakterze, że jak mi strzeli pomysł do głowy, biorę długopis i natychmiast to przelewam w formie rymowanki na zeszyt, a potem na kompa.
Czasami, po ponownym przeczytaniu, coś zmienię, lub poprawię (bardzo rzadko!).
I owszem, na chlodno kalkulując, analizując, zawsze i wszędzie można nanosić poprawki, ale to już nie będzie to dziewicze dzieło, które zostało napisane tu i teraz i natychmiast.
Pozdrawiam
Mam coś takiego w swoim charakterze, że jak mi strzeli pomysł do głowy, biorę długopis i natychmiast to przelewam w formie rymowanki na zeszyt, a potem na kompa.
Czasami, po ponownym przeczytaniu, coś zmienię, lub poprawię (bardzo rzadko!).
I owszem, na chlodno kalkulując, analizując, zawsze i wszędzie można nanosić poprawki, ale to już nie będzie to dziewicze dzieło, które zostało napisane tu i teraz i natychmiast.
Pozdrawiam

- Gacek
- Kontakt:
fobiak:)
Nie kumam o co ci chodzi z tymi wyrazami?
Jakich wyrazów?
Ja sam dopiszę kilkaset tematycznych dwuwersówek, pod warunkiem, że można będzie po sobie kolejne wstawiać tego samego autora, a tak jak jest teraz, to jestem udupiony, gdyż czekam na jakiegoś łaskawcę, aż zaglądnie do Konkretnie i coś tam wklei.
Nie kumam o co ci chodzi z tymi wyrazami?
Jakich wyrazów?
Ja sam dopiszę kilkaset tematycznych dwuwersówek, pod warunkiem, że można będzie po sobie kolejne wstawiać tego samego autora, a tak jak jest teraz, to jestem udupiony, gdyż czekam na jakiegoś łaskawcę, aż zaglądnie do Konkretnie i coś tam wklei.