wiesz? za dużo myślę podczas masturbacji
i wydaje mi się, że za bardzo podskakuję
aby dosięgnąć i wyskubać ci wbrew brew, kiedy ty
masz do załatwienia sprawy na mieście
dupa
o tak, mów dalej tak jeszcze, dupa jest piękna
lepsza od magii copperfielda bo leży obok kątomierza
i patrze na nią
przez różowe okulary od pomarszczonych kurczaków
chuj
twój jest wyrzeźbiony z kryształu
dlatego wpada pod stół jak wyszywam monogramy
i muszę ci pokazać żywiołowo sfastrygowane pośladki
spierdalaj
jestem zaczarowana, zbieram mózg z podłogi, nie widzisz, nie mogę
nigdzie pójść, jak mnie wyrzucisz oknem
to wrócę kominem, bo taka miłość nigdy więcej mi się nie zdarzy
w tym miesiącu
erekcjato samolubne
hmm, no ale że co, czy biegnie wzdłuż takiej lini przedłużającej plecy, czy ją przecina na krzyż, bo na robótkach ręcznych opracowałam tylko do perfekcji za igłą, a w przyszywaniu guzików, to już mnie babcia wyręczała, żebym nie musiała uciekać przed kominiarzem, a w ogóle to jest kosmiczna metafora o wymyślanych na prędce niestworzonych historiach i frędzlach :P)
no tak mi sie ta fastryga jakos cielesnie chciała wcisnąć i nie wiedziałem do końca czy w formie przygotowania do zaszycia czy też takich półuśmiechów pod pośladkami ją widzieć a tu masz
kosmiczna metafora
pasuje (mi) ona
dupa ma olbrzymią pojemność i możliwości jako słowo i ciało i takie sympatyczne jest dupiaste
brałaś udział w turnieju o złotą igłę zapewne nie raz
kryształowy chuj - uau
spocznę bo nie przestanę się zachwycać i jeszcze mnie posądzi ktoś, że misię kręci w głowie
a przecież to tak na szybko ta nieudana erekcja z udaną peuentą...
kosmiczna metafora
pasuje (mi) ona
dupa ma olbrzymią pojemność i możliwości jako słowo i ciało i takie sympatyczne jest dupiaste
brałaś udział w turnieju o złotą igłę zapewne nie raz
kryształowy chuj - uau
spocznę bo nie przestanę się zachwycać i jeszcze mnie posądzi ktoś, że misię kręci w głowie
a przecież to tak na szybko ta nieudana erekcja z udaną peuentą...
ale w sumie dobrze ci się wcisnęła, czy chciała, bo następstwem fastrygi, czyli jak wyimaginowane powody wiszą na włosku (bo przecież, to jest kryształ, ze szklarskiej poręby) może być rzucanie talerzy z próbą trafienia w głowę, dłubanie w oku ostrym narzędziem, walenie z procy kapslami do bębenkowego celu, oraz spontaniczne uduszenie, bez sprawdzania wytrzymałości nylonowych rajstop;)
a w turniejach to brałam udział
na dwie lewe ręce
szopenowskim ;)
nad nieudaną erekcją to się muszę zastanowić, bo na razie nie wiem gdzie wpasować tą nieudaną, czy pomiędzy erekcję, czy jej brak;)
a w turniejach to brałam udział
na dwie lewe ręce
szopenowskim ;)
nad nieudaną erekcją to się muszę zastanowić, bo na razie nie wiem gdzie wpasować tą nieudaną, czy pomiędzy erekcję, czy jej brak;)