wiesz? za dużo myślę podczas masturbacji
i wydaje mi się, że za bardzo podskakuję
aby dosięgnąć i wyskubać ci wbrew brew, kiedy ty
masz do załatwienia sprawy na mieście
dupa
o tak, mów dalej tak jeszcze, dupa jest piękna
lepsza od magii copperfielda bo leży obok kątomierza
i patrze na nią
przez różowe okulary od pomarszczonych kurczaków
chuj
twój jest wyrzeźbiony z kryształu
dlatego wpada pod stół jak wyszywam monogramy
i muszę ci pokazać żywiołowo sfastrygowane pośladki
spierdalaj
jestem zaczarowana, zbieram mózg z podłogi, nie widzisz, nie mogę
nigdzie pójść, jak mnie wyrzucisz oknem
to wrócę kominem, bo taka miłość nigdy więcej mi się nie zdarzy
w tym miesiącu
erekcjato samolubne
-
remik
-
ann13
hmm, no ale że co, czy biegnie wzdłuż takiej lini przedłużającej plecy, czy ją przecina na krzyż, bo na robótkach ręcznych opracowałam tylko do perfekcji za igłą, a w przyszywaniu guzików, to już mnie babcia wyręczała, żebym nie musiała uciekać przed kominiarzem, a w ogóle to jest kosmiczna metafora o wymyślanych na prędce niestworzonych historiach i frędzlach :P)
-
remik
no tak mi sie ta fastryga jakos cielesnie chciała wcisnąć i nie wiedziałem do końca czy w formie przygotowania do zaszycia czy też takich półuśmiechów pod pośladkami ją widzieć a tu masz
kosmiczna metafora
pasuje (mi) ona
dupa ma olbrzymią pojemność i możliwości jako słowo i ciało i takie sympatyczne jest dupiaste
brałaś udział w turnieju o złotą igłę zapewne nie raz
kryształowy chuj - uau
spocznę bo nie przestanę się zachwycać i jeszcze mnie posądzi ktoś, że misię kręci w głowie
a przecież to tak na szybko ta nieudana erekcja z udaną peuentą...
kosmiczna metafora
pasuje (mi) ona
dupa ma olbrzymią pojemność i możliwości jako słowo i ciało i takie sympatyczne jest dupiaste
brałaś udział w turnieju o złotą igłę zapewne nie raz
kryształowy chuj - uau
spocznę bo nie przestanę się zachwycać i jeszcze mnie posądzi ktoś, że misię kręci w głowie
a przecież to tak na szybko ta nieudana erekcja z udaną peuentą...
-
ann13
ale w sumie dobrze ci się wcisnęła, czy chciała, bo następstwem fastrygi, czyli jak wyimaginowane powody wiszą na włosku (bo przecież, to jest kryształ, ze szklarskiej poręby) może być rzucanie talerzy z próbą trafienia w głowę, dłubanie w oku ostrym narzędziem, walenie z procy kapslami do bębenkowego celu, oraz spontaniczne uduszenie, bez sprawdzania wytrzymałości nylonowych rajstop;)
a w turniejach to brałam udział
na dwie lewe ręce
szopenowskim ;)
nad nieudaną erekcją to się muszę zastanowić, bo na razie nie wiem gdzie wpasować tą nieudaną, czy pomiędzy erekcję, czy jej brak;)
a w turniejach to brałam udział
na dwie lewe ręce
szopenowskim ;)
nad nieudaną erekcją to się muszę zastanowić, bo na razie nie wiem gdzie wpasować tą nieudaną, czy pomiędzy erekcję, czy jej brak;)