czy wy też tak macie?
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
robert kobryń
czy wy też tak macie?
Moja wizyta na erekcjato ogranicza się do pewnego schematu ostatnio.
-) klikam po lewej na 'posty od od ostatniej wizyty'
-) widzę tabelkę, gdzie w rubryce autor widnieje "wwww",
w rubryce ostatni post ponownie "wwww"
-) szybko schodzę na dół i klikam 'oznacz wszystkie tematy jako przeczytane'
człowiekowi łza się w oku kręci, jak przypomni sobie te starodawne czasy, kiedy pojawił się temat, którego nie był autorem i ani razu w komentarzach nie pojawił się wspomniany nick
to se ne wrati
ech
-) klikam po lewej na 'posty od od ostatniej wizyty'
-) widzę tabelkę, gdzie w rubryce autor widnieje "wwww",
w rubryce ostatni post ponownie "wwww"
-) szybko schodzę na dół i klikam 'oznacz wszystkie tematy jako przeczytane'
człowiekowi łza się w oku kręci, jak przypomni sobie te starodawne czasy, kiedy pojawił się temat, którego nie był autorem i ani razu w komentarzach nie pojawił się wspomniany nick
to se ne wrati
ech
-
ann13
-
robert kobryń
Ann, nie przypuszczałem, że to kiedyś powiem
napisz jakieś erekcjato, libreciato, bucofototację, czy co to mam jeszcze potrafisz
niewolniczo naśladować
cokolwiek, byle bym nie widział tydz dziwnych tworów imć wwww
a ty wwww
obiecaj , że się nie wtrącisz, bo już wszystkie dziewczęta przegoniłeś z portalu
napisz jakieś erekcjato, libreciato, bucofototację, czy co to mam jeszcze potrafisz
niewolniczo naśladować
cokolwiek, byle bym nie widział tydz dziwnych tworów imć wwww
a ty wwww
obiecaj , że się nie wtrącisz, bo już wszystkie dziewczęta przegoniłeś z portalu
-
ann13
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
i po chuj sie tlumaczysz
marcinek jest tu od tego aby podstawiac nogi i nikt sie nie wyroznial, juz i mnie przegonil z portalu, bral sie za gacka, kilka bab, on robi tylko swoja robote, obrabia wszystkim dupe i przepowiada upadek zoltej w 2012, od lat to robi, na czarnej przysiegal jhvh na kolanach, ze juz w zyciu nie napisze erekcjato a najebal ich pelny wor po zamknieciu czarnej
on nie ma "ja" wiec nie wymagaj od niego tego czego wymagasz od siebie
marcinek jest tu od tego aby podstawiac nogi i nikt sie nie wyroznial, juz i mnie przegonil z portalu, bral sie za gacka, kilka bab, on robi tylko swoja robote, obrabia wszystkim dupe i przepowiada upadek zoltej w 2012, od lat to robi, na czarnej przysiegal jhvh na kolanach, ze juz w zyciu nie napisze erekcjato a najebal ich pelny wor po zamknieciu czarnej
dajcie zyc grabarzom
-
robert kobryń
heh, głupczefobiak pisze:i po chuj sie tlumaczysz
jedyna szansa, że ktokolwiek o tobie i żółtej będzie kiedyś pamiętał, to tylko w związku z moją skromna osobą