nie słyszę
Moderator: Gacek
nie słyszę
leżę w ciszy
piję piwo
nic nie słyszę
nie ma odpowiedzi?
odpowiem
za ciebie
wielki chuju
jebany
me ja cię zmieni!
wyjebie
nawiasy
kosmiczne
społeczne
poza mnie
i ciebie
piję piwo
nic nie słyszę
nie ma odpowiedzi?
odpowiem
za ciebie
wielki chuju
jebany
me ja cię zmieni!
wyjebie
nawiasy
kosmiczne
społeczne
poza mnie
i ciebie
na szafce
stoi telewizor
ma
dwa przyciski
czerwone
światełko
mruga
mi we łbie
jebany
odwraca
przekręca!!
dobrego i złego
wypacza
meja pierdolone
przez wszystkie
kurwy
zrozpaczone
w
nieswoich ciałach
niebieskich
bluzkach
z obcymi
cyckami
chuj złamany
potwierdza
nicość
tańca
z gwiazdami
spod hotelu
polonia
rozpierdoliłem
głowę
młotkiem
sprawdziłem
trzeba
się namordować
żeby
zabić
o kurwa
jak bolało
mnie
życie
takich można naprodukować przez 15 minut, około 500ciu set wersów, to zależy, czy się zachce siku w międzyczasie
tylko po co?
na szafce
stoi telewizor
ma
dwa przyciski
czerwone
światełko
mruga
mi we łbie
jebany
odwraca
przekręca!!
dobrego i złego
wypacza
meja pierdolone
przez wszystkie
kurwy
zrozpaczone
w
nieswoich ciałach
niebieskich
bluzkach
z obcymi
cyckami
chuj złamany
potwierdza
nicość
tańca
z gwiazdami
spod hotelu
polonia
rozpierdoliłem
głowę
młotkiem
sprawdziłem
trzeba
się namordować
żeby
zabić
o kurwa
jak bolało
mnie
życie
takich można naprodukować przez 15 minut, około 500ciu set wersów, to zależy, czy się zachce siku w międzyczasie
tylko po co?
ann13,
nie tłumaczę się Tobie, tylko chce Tobie wytłumaczyć, to, o czym pisałem wczoraj z fobiakiem pod Jego tekstem o kotku nr 6, czy jakoś tak to szło.
ann13, prześledź, proszę ten wątek, a być może zrozumiesz to, o czym teraz gadamy.
Kurwa! dla mnie to proces!!!!
Teraz piszę tak, za chwilę inaczej .... prześledź, jak chcesz, moją pisaninę od początku, to zobaczysz jakie w mym mózgu zaszły zmiany, a być może jakie zmiany nie zaszły.
To tyle.
nie tłumaczę się Tobie, tylko chce Tobie wytłumaczyć, to, o czym pisałem wczoraj z fobiakiem pod Jego tekstem o kotku nr 6, czy jakoś tak to szło.
ann13, prześledź, proszę ten wątek, a być może zrozumiesz to, o czym teraz gadamy.
Kurwa! dla mnie to proces!!!!
Teraz piszę tak, za chwilę inaczej .... prześledź, jak chcesz, moją pisaninę od początku, to zobaczysz jakie w mym mózgu zaszły zmiany, a być może jakie zmiany nie zaszły.
To tyle.
no właśnie nie, vivaldi, a właściwie to odwrotnie, chyba natenczas poszedł piłować linijkę;)
bo mogłam nie pisać jak mi się widzi czy odbija to jego pisanie w moim, być może krzywym lusterku, tylko pójść cerować rajstopy po pachy, bo przede wszystkim, to i tak niczego nie zmieni, ale z drugiej strony kiedy mnie ktoś karmi papką, to czemu mam nie powiedzieć, że mi nie smakuje
bo mogłam nie pisać jak mi się widzi czy odbija to jego pisanie w moim, być może krzywym lusterku, tylko pójść cerować rajstopy po pachy, bo przede wszystkim, to i tak niczego nie zmieni, ale z drugiej strony kiedy mnie ktoś karmi papką, to czemu mam nie powiedzieć, że mi nie smakuje