erekcjato (WoCS) wiedzy o cyfrowym społeczeństwie
-
remik
erekcjato (WoCS) wiedzy o cyfrowym społeczeństwie
Pierwsze erekcjato urodziło się dawno temu gdy na swiecie nie było jeszcze kobiet z atramentu ani nawet ze szkła w paski i groszki a o sukienkach nie wymyślał wiatr gdy slońce było a mężczyzna jeszcze robakiem wtedy to właśnie spadło z nieba dziecko ze skrzydłami ptaka na oścież jak gołąb nasrało i przemówiło eterem tam ta ram taa taa
próba drukarki
próba drukarki
-
remik
-
remik
-
ann13
-
remik
-
Boob
-
remik
myślisz że ere staje się mną (autorem) albo ja jako ere ewoluuję? coś w tym jest - bywa, że robię coś dobrze wkładam całe serce (ogryzek) a później okazuje się że to chuj!
nie
rozczaruję cie Boob stwierdziwszy że za wygrana w konkursie można kupić najwyżej część krowy którą to nie wiem w zależności od rozmiarów ewentualnie wypożyczyć byka dla nich ?
zużyłem ją w szlachetnym celu walki o byt co o ile pamiętam sytuacje sprzed roku to trzy stówy komuś odpaliłem a reszta poszła na gaz do auta bo mam zewnętrzny przymus przemieszczania się inaczej dogoni mnie moja dusza
chyba
nie
rozczaruję cie Boob stwierdziwszy że za wygrana w konkursie można kupić najwyżej część krowy którą to nie wiem w zależności od rozmiarów ewentualnie wypożyczyć byka dla nich ?
zużyłem ją w szlachetnym celu walki o byt co o ile pamiętam sytuacje sprzed roku to trzy stówy komuś odpaliłem a reszta poszła na gaz do auta bo mam zewnętrzny przymus przemieszczania się inaczej dogoni mnie moja dusza
chyba
-
remik
głównie to do Anki
czekacie dziś na północ ze swoim ere? czy za miesiąc zasadzacie się na 23
piździawkę?
piździawkę?
-
ann13
-
ann13
a tak w ogóle remik, to o co ci kurwa chodzi?, atmosferę rankingowo -wyścigową złapałeś, czy co? i po chuj mnie w nią wciągasz, chyba nie zauważyłeś, że piszę erekcjato, nawet jak mi wyjdzie, chuj nie erekcjato, tak często, jak tylko zapalony migdał mi na to pozwoli, bo je lubię i zupełnie dla mnie jest obojętne, czy akurat jest konkurs czy go nie ma, nie wsadzaj mnie na przyszłość, nawet jak ci się nudzi i nie masz co z jajami zrobić, w jakieś czyhające klimaty, bo nie wiem do kogo ta gadka i dlaczego akurat do mnie
się przypierdalasz
się przypierdalasz