erekcjato badziewie 256
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato badziewie 256
wkladasz kluczyk
rutyniarsko
przekrecasz w lewo
na skroty
waskimi uliczkami
omijasz objazdy
na okolo
parkujesz na parkingu
dla niepelnosprawnych
pragnienie zaspakajasz juz prawie zimna kawa z termosu
stajesz na swiatlach
spogladasz na zegar
watpisz
ze zdazysz
do mnie na dziewiata
denerwujesz sie
zlosc wyladowujesz
wyswiechtanym przeklenstwem
ochryplym altem
pieprzone porsche
ktore pchasz
rutyniarsko
przekrecasz w lewo
na skroty
waskimi uliczkami
omijasz objazdy
na okolo
parkujesz na parkingu
dla niepelnosprawnych
pragnienie zaspakajasz juz prawie zimna kawa z termosu
stajesz na swiatlach
spogladasz na zegar
watpisz
ze zdazysz
do mnie na dziewiata
denerwujesz sie
zlosc wyladowujesz
wyswiechtanym przeklenstwem
ochryplym altem
pieprzone porsche
ktore pchasz
dajcie zyc grabarzom
- Boob
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
- Kontakt:
Fobiak
Szanowna anty-czka napisała mi pod moim ere, że powinno zawierać elementy liryczne (rozumiem, żę poetyckie) ja napisałem to w formie prozy - chodzi o erekcjato z ludzką twarzą.
I takie mam wrażenie, że "stylem" jest zbliżone do Twoich erekcjato badziewi. Ponieważ mam wątpliwości a nie jestem "biegły" w temacie napisz czy masz podobne zdanie.Pozdro.
Szanowna anty-czka napisała mi pod moim ere, że powinno zawierać elementy liryczne (rozumiem, żę poetyckie) ja napisałem to w formie prozy - chodzi o erekcjato z ludzką twarzą.
I takie mam wrażenie, że "stylem" jest zbliżone do Twoich erekcjato badziewi. Ponieważ mam wątpliwości a nie jestem "biegły" w temacie napisz czy masz podobne zdanie.Pozdro.

a tergo.
- fobiak
- Kontakt:
boob, trudno mi sie wypowiadac na temat moich badziewi, w niektorych jest wiecej poezji w innych mniej a w tym zobaczymy, ja napisze tobie o tym o co chcialem pokazac a ty mi powiesz czy to jest proza.
w pierwszej zwrotce pokazalem jedna z wazniejszych cech kobiety, sam kluczyk tu nie ma zadnego poetycznego znaczenia chociaz w poezji jest symbolem, pokazalem, ze jak baba nie ma problemow to je sobie sama znajdzie. "przekrecasz w lewo" gdyby przekrecila w prawo to by odpalila samochod pokazany w ostatnim wersie i by pojechala, zaoszczedzila by sobie kilometrowego pchania 900 kilogramowego samochodu z otwarta szyba boczna i z reka na kierownicy, bo przeciez jej sie spieszy do niego. parkuje na parkingu dla niepelnosprawnych nie bez powodu, mozna bylo o niej napisac, glupia pizdo i obeszlo by sie bez tego parkingu. widac, ze dosc dlugo juz sie meczy (moze byc w zyciu) bo juz ma chlodna kawe w termosie, tym watkiem zostaje przygwozdzona w awersacji. pchaj swoj ciezki los.
itbbnt.
w pierwszej zwrotce pokazalem jedna z wazniejszych cech kobiety, sam kluczyk tu nie ma zadnego poetycznego znaczenia chociaz w poezji jest symbolem, pokazalem, ze jak baba nie ma problemow to je sobie sama znajdzie. "przekrecasz w lewo" gdyby przekrecila w prawo to by odpalila samochod pokazany w ostatnim wersie i by pojechala, zaoszczedzila by sobie kilometrowego pchania 900 kilogramowego samochodu z otwarta szyba boczna i z reka na kierownicy, bo przeciez jej sie spieszy do niego. parkuje na parkingu dla niepelnosprawnych nie bez powodu, mozna bylo o niej napisac, glupia pizdo i obeszlo by sie bez tego parkingu. widac, ze dosc dlugo juz sie meczy (moze byc w zyciu) bo juz ma chlodna kawe w termosie, tym watkiem zostaje przygwozdzona w awersacji. pchaj swoj ciezki los.
itbbnt.
dajcie zyc grabarzom
Szanowny Boobie Ty to znów aż tak poważnie nie odbieraj moich słów, bo zaczynam się czuć jak..jak...no nie wiem kto - Kopernik?
Zresztą pod tamtym erekcjato spróbowałam przed chwilą wyjaśnić swój punkt widzenia.
Fobiak napisałeś w komentarzu jedną z największych prawd życiowych 'jak baba nie ma problemów to je sobie sama znajdzie'
Zresztą pod tamtym erekcjato spróbowałam przed chwilą wyjaśnić swój punkt widzenia.
Fobiak napisałeś w komentarzu jedną z największych prawd życiowych 'jak baba nie ma problemów to je sobie sama znajdzie'
- fobiak
- Kontakt:
antyczka bo to nie jest proza tylko poezja
a nie jestem taki pewny
czys ty taka otwarta
ale jesli jest tak jak mysle
to moge cie otworzyc
po pierwszej zwrotce juz wiesz, ze ten ktos jest niedzisiejszy, "normalny" obojetnie jak sie go nazwie ale cos z nim nie tak
w ostatniej sie dowiadujesz, ze to baba
a nie jestem taki pewny
czys ty taka otwarta
ale jesli jest tak jak mysle
to moge cie otworzyc
po pierwszej zwrotce juz wiesz, ze ten ktos jest niedzisiejszy, "normalny" obojetnie jak sie go nazwie ale cos z nim nie tak
w ostatniej sie dowiadujesz, ze to baba
dajcie zyc grabarzom