santa...

wre...

santa...

Post autor: wre... »

donosze...(na siebie:P)
dzisiaj albo jutro moj komp pojdzie do naprawy i to moze troche potrwac...wiec udzielam sobie urlopu okolicznosciowego :-P ...
santa dbaj szczegolnie o Konkrety i nos przy sobie "Apteczke" na wszeli wypadek :-P ...
pełne szkło

Post autor: pełne szkło »

wre... :| hmm..powiedzmy, że spróbuję.
Uprzedzałam, że unikam moderowania z racji mojego bywania, lub nie w wirtualu. Poskarżę się, że w pracy mam teraz niemały kocioł w związku z wyborami, więc..hmm..mogę portalowo nawalić.
Niemniej jednak postaram się sprostać wre...dnym oczekiwaniom ;)

pozdr.
wre...

och :-P i ach...
wre...

santa z Konkretami jest tak, ze Ty, kawa, ja widzimy wszystkie tam wpisane dwuwersy...ale pozostali portalowicze, widza tylko te , ktore my zatwierdzimy...
inaczej mowiac moderator pod kazdym dwuwersem musi wcisnac "Zaakceptuj"i jeszcze raz ponowic to na samym dole...
zaakceptowalam fobiaka w Urodzie, a tobie zostawilam do "pocwiczenia" :-P Marcinka...tez w Urodzie...
:-P
wre...

dlatego santa, ze my je widzimy,latwo jest nam je przegapic...dlatego wchodzac na portal jak rzucisz okiem na dzialy i przy Konkretach zobaczysz brak nazwiska...wtedy wiadmo ze czyjs dwuwers czeka na akceptacje...
jak jest ich wiecej w jednym dziale , mozna je akceptowac prawie;) hurtem...tzn. nalezy przy kazdym postawic ptaszka przy akceptuj i pozniej wszystkie wspolnie zaakceptowac na dole :-P ...
w Urodzie mozesz Marcinka wlasnie hurtem potraktowac :-P ...bo dopisal drugi dwuwers:)...
heh oczywiscie z racji swojego waznego :-P stanowiska mozesz santa uznac, ze Marcina :-P (dwuwers ) nie zaakcteptujesz...
dlatego Konkrety sa takie wazne :-P , bo bez akceptacji beda tylko dla nas widoczne...
pełne szkło

No ..zaakceptowałam :| udało się?
wre...

hehe santa, zaakceptowalas Marcina w polowie;P (pewnie zalety;P)...
zostal jeszcze jeden dwuwers Marcina bez akceptacji (pewnie to ta polowa z wadami;P)...
zostawiam ci go jednak, zeby Marcin nie poczul sie przez swoje wady odrzucony :-P przez ciebie...
ten niezaakceptowany dwuwers byl wczesniejszy...
po wejsciu na spis dzialow juz widac nazwisko, bo kolejne zostaly zaakceptowane...
Awatar użytkownika
fobiak
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

mile moderatorki utwory Shecheschizona* z eksperymentow proponuje przeniesc do laboroatorium albo do wierszy
nie wiedze tam nic eksperymentalnego a ona sama milczy
yin, w teoriach w jezyku angielskim proponuje przeniesc na angielski
dajcie zyc grabarzom
wre...

ja jestem chora i nie mam sily ani checi nikogo przenosic...i wcale nie jestem mila dzisiaj, wiec to na pewno do santy bylo :-P ...
pełne szkło

wre... :| zaakceptowałam już Rajskiego w całości. Razem z całą gamą jego wad ;P
(ja już smarkam, kicham i kaszlę od tygodnia)

fobiak :| a przeniosłam coś tam na angielskie forum, ale experymentów ruszac nie będę, bo nie mam (jak na razie) czasu, ani chęci do czytania 'ich', a bez czytania nie przeniosę :| Tak więc..hmm...proponuję zmienić moderatora na bardziej przykładającego się do obowiązków ;P
wre...

heh to dobrze santa, ze "sie przezwyciezylas";P (to odnosnie osoby Marcina :-P )...
a co do eksperymentow, tez ich jeszcze nie przeczytalam, dlatego tam wisza...
fobiak jak widac jest szybki bill albo zdrowy jak rydz;P...
pełne szkło

wre... pisze:heh to dobrze santa, ze "sie przezwyciezylas";P (to odnosnie osoby Marcina :-P )...

Hyhy..jak ja lubię dwuznaczności ;) (zdrowiej kóleszanko!)
Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

moderatorki, mozecie moje erekcjato o kotkach 4,5,6 z erekcjato przeniesc do bajek?
dajcie zyc grabarzom
lila

Post autor: lila »

a może zamiast Salon nazwać dział np hmm.. Bawialnia? :roll:
wre...

fobiak patrzac od strony techniczniej, mozemy...ale czy napewno chcesz mieszac erekcjata z bajkami?...nawet jezeli sa wszystkie o kotkach...
wre...

lilu to do Halinki bys musiala sie zwrocic... :-P ...mi sie podoba nawet salon, chociaz byc moze bawialnia jest bardziej oczywista z samej nazwy i moze weselej nastraja...
posluchamy co inni powiedza lilu...
Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

wredna chce je miec wszystkie razem, nie ma innej mozliwosci a dorosli tez lubia bajki

[ Added: 2006-10-27, 15:50 ]
to jest cykl o kotkach, jak mi przeniesiesz to wkleje 3 o przewadze kotow nad psami w ramach podziekowania

[ Added: 2006-10-27, 15:51 ]
grassek tez pisywal erekcjato bajki
dajcie zyc grabarzom
wre...

heh fobiak ten argument ponizej mnie przekonal :-P
"to jest cykl o kotkach, jak mi przeniesiesz to wkleje 3 o przewadze kotow nad psami w ramach podziekowania "

heh szczegolnie ta druga czesc, a zawsze (do dzis;P), sadzialam, ze jestem nieprzekupna :roll: ...

pozniej to zrobie, albo jutro...
Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

dziekuje
to bede czekal z dalsza aktualizacja bo o kotach jeszcze mam kilka starych
dajcie zyc grabarzom
wre...

fobiak nabiegalam sie za kotem nr 6, ale bez skutki...musial sie gdzies zaszyc w mysia dziure...
jak mi pokazesz gdzie on siedzi to ci go przeniose...
a moze ty zle te kociaki policzyles...

jak ktos widzial kota fobiaka, prosze dac znac :-P
Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

wredna tez sie naszukalem i nie wiem gdzie go wkleilem, napisalem najpierw V, VI i na koncu IV
ech... i nie wiem o czym ono bylo
dajcie zyc grabarzom
wre...

no widzisz, nawet nie wiesz jak ten kociak wyglada...dobrze, ze im chociaz numerki dales, to moze ktos znajdzie nieboraka :-P
Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

mam jeszcze jedno ale z innym tytulem
dajcie zyc grabarzom
wre...

"to jest cykl o kotkach, jak mi przeniesiesz to wkleje 3 o przewadze kotow nad psami w ramach podziekowania "

fobiak gdzie te obiecane kociaki...nie upominam sie o trzy, bo tego z VI nie znalazlam...ale dwa kociaki z przewaga, mi sie naleza :-P
Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

beda tylko musze sobie przypomniec gdzie one sa
dajcie zyc grabarzom
wre...

no ladnie, czyli skusilam sie na kota w worku...bo jak ty, tego VI go nie znalazles, to kto wie czy znajdziesz te 'z przewaga'...
Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

VI-te napisze nowe
o przewadze, wiem gdzie moga byc

[ Added: 2006-11-11, 20:07 ]
moderatorki, proponuje w dziale konkretnie zniesc ograniczenia w temacie filozofia:
znani filozofowie, nie obowiązują słowa z tematu w dwuwersowej rymowance, filozof musi się przez rymowankę przewijać

lub otworzyc dzial filozoficzny, co wy na to?
haliny nie bede sie prosil o nowy dzial bo dostane zj...
dajcie zyc grabarzom
ODPOWIEDZ