dużo was erekcjato
dużo was erekcjato
ale słabizna ale cienizna
wiedzą że już nie zaskoczą
celnym strzałem
wymiękły im rury (sporo tego w tym roku)
snują się jednak te mendy
licząc na swoją pierwszą i ostatnią nagrodę
wpadają raz po raz
choć to przecież koniec sierpnia
czas zbiorów
niezmordowanie próbują nie bojąc się klęski
jesienne komary
wiedzą że już nie zaskoczą
celnym strzałem
wymiękły im rury (sporo tego w tym roku)
snują się jednak te mendy
licząc na swoją pierwszą i ostatnią nagrodę
wpadają raz po raz
choć to przecież koniec sierpnia
czas zbiorów
niezmordowanie próbują nie bojąc się klęski
jesienne komary
- Boob
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
- Kontakt:
Nie uważam się za uczestnika wyrywania kłaków. Jeśli jednak takie podejrzenie istnieje to musisz obiektywnie przyznać , że poziom wyrywania kłaków podczas trwania konkursu był na znacznym poziomie intelektualnym w oparciu o rzeczową retorykę. Na uwagę zasługuje również fakt,
że obeszło się bez wulgaryzmów co nie obniżyło natomiast rangi konkursu. Pozdrawiam serdecznie organizatora konkursu i autorkę niniejszego ere.
że obeszło się bez wulgaryzmów co nie obniżyło natomiast rangi konkursu. Pozdrawiam serdecznie organizatora konkursu i autorkę niniejszego ere.
a tergo.
bobek!Boob pisze:Nie uważam się za uczestnika wyrywania kłaków. Jeśli jednak takie podejrzenie istnieje to musisz obiektywnie przyznać , że poziom wyrywania kłaków podczas trwania konkursu był na znacznym poziomie intelektualnym w oparciu o rzeczową retorykę. Na uwagę zasługuje również fakt,
a co ty kurwa wiesz o zabijaniu?
jestem który jestem. tako rzecze waldemor