tylko do chlopow
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
Po jakim znów tekście? Co Ty do mnie gadasz? Jakich linków? Ja pierdole!!!!
ps. Mów do mnie po polsku.
ps2. Nie czytam już nic prócz siebie.
ps3. Zgodnie z Twoimi wskazówkami, zresztą chyba, tak mi kiedyś powiedziałeś zdaje się "jak chcę coś poczytać, czytam siebie"
ps4. Fobiak?, czy to aby dobra droga?
ps5. Ale chyba rzeczywiście niestety tak sprawy się ze mną mają. Nie mogę nic oglądać, nie mogę nic czytać, nic już kurwa! nie mogę. Nawet za obcymi babami na ulicy się nie oglądam. Chyba jestem trochę chory. (Ja pierdole!!!!, ale składnia!!!! Podoba mi się. Chyba rzeczywiście proza życia dobrze mi zrobi.)
ps6. Jak wyleźć z bagna?
ps7. Dziś rano, pomyślałem sobie, że może proza mnie trochę odessie znad tego morza czarnego.
ps. Mów do mnie po polsku.
ps2. Nie czytam już nic prócz siebie.
ps3. Zgodnie z Twoimi wskazówkami, zresztą chyba, tak mi kiedyś powiedziałeś zdaje się "jak chcę coś poczytać, czytam siebie"
ps4. Fobiak?, czy to aby dobra droga?
ps5. Ale chyba rzeczywiście niestety tak sprawy się ze mną mają. Nie mogę nic oglądać, nie mogę nic czytać, nic już kurwa! nie mogę. Nawet za obcymi babami na ulicy się nie oglądam. Chyba jestem trochę chory. (Ja pierdole!!!!, ale składnia!!!! Podoba mi się. Chyba rzeczywiście proza życia dobrze mi zrobi.)
ps6. Jak wyleźć z bagna?
ps7. Dziś rano, pomyślałem sobie, że może proza mnie trochę odessie znad tego morza czarnego.
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
szukajcie sobie bab tylko w tym miescie
no po tym
to jestes na dobrej drodze
czytaj to co sam napiszesz
ale pisac musisz bo nie bedziesz kontrolowal mysli lub nie bedziesz wiedzial o czym myslisz
to jest tak
piszesz czytasz i myslisz co ktos sobie o tym pomysli
czyli masz powrot wlasnych mysli
tak mozesz byc myslicielem
jak dojdziesz do wprawy to bedziesz znal wszystko na pamiec i obejdzie sie bez pisania
a to co inni mysla o twoim mysleniu nigdy nie bedzie mialo zadnego znaczenia
no po tym
to jestes na dobrej drodze
czytaj to co sam napiszesz
ale pisac musisz bo nie bedziesz kontrolowal mysli lub nie bedziesz wiedzial o czym myslisz
to jest tak
piszesz czytasz i myslisz co ktos sobie o tym pomysli
czyli masz powrot wlasnych mysli
tak mozesz byc myslicielem
jak dojdziesz do wprawy to bedziesz znal wszystko na pamiec i obejdzie sie bez pisania
a to co inni mysla o twoim mysleniu nigdy nie bedzie mialo zadnego znaczenia
dajcie zyc grabarzom
Fobiak, wiesz dobrze, że mam głęboko w dupie, co ktoś sobie o mnie, o moim bazgroleniu myśli, czy też pomyśli.
ps. Sam również, to, co myślę o swoim niewiadomoczym mam w głębokim poważaniu.
ps2. Interesuje mnie tylko jedna sprawa, jak iść do przodu, bez oglądania się w bok, za siebie, ...... po prostu, jak się nie zafiksować, jak nie utknąć w kanale, jak się nie dać zjeść żywcem !!!!!
ps3. Jak nie zdechnąć przy tym wszystkim?
ps. Sam również, to, co myślę o swoim niewiadomoczym mam w głębokim poważaniu.
ps2. Interesuje mnie tylko jedna sprawa, jak iść do przodu, bez oglądania się w bok, za siebie, ...... po prostu, jak się nie zafiksować, jak nie utknąć w kanale, jak się nie dać zjeść żywcem !!!!!
ps3. Jak nie zdechnąć przy tym wszystkim?
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
nie rozumie dlaczego chcesz isc do przodu, co tam jestwwww pisze:Interesuje mnie tylko jedna sprawa, jak iść do przodu, bez oglądania się w bok, za siebie
jesli koniecznie juz chcesz tam isc to sprobuj isc tylem
w ten sposob dobrniesz do celu bez ogladania sie za siebie
i na boki bo bedziesz mial wszystko w zasiegu wzroku
ja chetnie bym sie sofnal ale nie chce mi sie ogladac za siebie
wiec postoje sobie a wszystko inne i tak przemija bez mojej gonitwy
dajcie zyc grabarzom