nie pamiętam
Moderator: Margot
-
wwww
nie pamiętam
źródło?
ściek
publiczny szalet
ścierwo
trup
błędne koło
wdech i wydech
wściekły rój
całuj!
głębię
przelot
splot
trzęsie cię?
ps. Czy to wklejałem czy nie?
ściek
publiczny szalet
ścierwo
trup
błędne koło
wdech i wydech
wściekły rój
całuj!
głębię
przelot
splot
trzęsie cię?
ps. Czy to wklejałem czy nie?
-
wwww
-
wwww
-
wwww
-
wwww
-
wwww
Nie czepiaj się słówek, wiesz o czym mówię. A wszystko to zrobimy, jestem tego pewny. Zajebiemy się sami, spalinami, zdechniemy w oparach absurdu. Tego nikt nie powstrzyma.
ps. Do niedawna planetę eksploatowali prawie wyłącznie Europejczycy i Amerykanie. Teraz przy pomocy Chin, Indii, Brazylii itd rozpierdolimy ją w kilka minut.
ps2. A wszystko w imię pieniądza, ekonomii, która wg Ciebie jest sztuczna.
ps3. Od tej sztuczności, nasze życie niedługo stanie się prawdziwe
i koszmarne
ps. Do niedawna planetę eksploatowali prawie wyłącznie Europejczycy i Amerykanie. Teraz przy pomocy Chin, Indii, Brazylii itd rozpierdolimy ją w kilka minut.
ps2. A wszystko w imię pieniądza, ekonomii, która wg Ciebie jest sztuczna.
ps3. Od tej sztuczności, nasze życie niedługo stanie się prawdziwe
i koszmarne
-
wwww
-
wwww
To bardzo proste, co chciałem powiedzieć.
Dzieci są niewinne, nie przyłożyły do tego swych łapek, ale będą przez nas cierpieć, ponosić konsekwencje naszego zajebistego racjonalizmu, który zawładnął myśleniem całej planety. Tak ja i my ponosimy konsekwencje takiej a nie innej, dajmy na to, sytuacji ekonomicznej, bo ktoś w przeszłości tak a nie inaczej postępował.
Dzieci są niewinne, nie przyłożyły do tego swych łapek, ale będą przez nas cierpieć, ponosić konsekwencje naszego zajebistego racjonalizmu, który zawładnął myśleniem całej planety. Tak ja i my ponosimy konsekwencje takiej a nie innej, dajmy na to, sytuacji ekonomicznej, bo ktoś w przeszłości tak a nie inaczej postępował.
tak nie jest w wojnach cierpia przewaznie niewini i bezbronni czyli kobiety i dzieci, faceci gina godna smiercia na pierwszej lini
i staja sie bohaterami, nawet ja stchorza i sie poddadza do niewoli a wianuszki czy laznie kazdy ma w dupie
my ponosimy konsekwencje bo jestesmy stworzeni do cierpienia
dlatego wybieramy nawiekszych skurwysynow
aby nam dawali w dupe
i my za nich gotowi jestesmy zycie oddac bo tak pieknie jak oni klamia nie klamie nikt
i staja sie bohaterami, nawet ja stchorza i sie poddadza do niewoli a wianuszki czy laznie kazdy ma w dupie
my ponosimy konsekwencje bo jestesmy stworzeni do cierpienia
dlatego wybieramy nawiekszych skurwysynow
aby nam dawali w dupe
i my za nich gotowi jestesmy zycie oddac bo tak pieknie jak oni klamia nie klamie nikt
dajcie zyc grabarzom