kiedy tutaj pierwszy raz przyszlam, bylam oburzona widzac swoj nik przy moderowaniu ( nie lubie jak ktos bez pytania rozporzadza moja osoba:P), 'zaszczyty' stawiam na drugim miejscu, wiec dopiero pozniej jestem w stanie je docenic:))...
sadzac jednak, ze to portal kawy (a mam sentyment do nikow, ktore znam ho ho i jeszcze troche:), uznalam, ze ostatecznie moge powisiec sobie troche przy nim, jezeli ma byc mu razniej na poczatku...(ma Pani szczescie Pani Halinko, ze nie bylam zorientowana , ze to Pani jest administratorem, bo heh by pani uslyszala;P, co o Pani mysle...)
no i zawislam, ale ile mozna bezczynnie wisiec;P, wiec sie powoli zaczelam wciagac (nie mylic z chudnieciem;P)...
kiedy odszedl kawa, byl to najwyzszy czas, zeby zrzec sie funkcji, do ktorej pelnienia nie czulam pociagu:P, ale, ze to byl 'trudny' okres pokonkursowy, postanowilam nie robic wiekszego 'zamieszania' niz to jakie bylo wowczas:P...
funkcja moderatora to nie dla mnie, wiedzialam o tym wlasciwie od pierwszego dnia, ale, ze nie potrafilam od razu powiedziec stanowcze 'nie', pozniej ciagle nie umialam znalezc odpowiedniego momentu...
ten dzisiejszy na cale szczescie uwazam za niezly moment:)...atmosfera moim zdaniem jest niczego sobie:), nie widze nikogo z glebsza depresja;P, przynajmniej w moich oczach tak to wyglada, chociaz moglam cos przegapic, bo zajelam sie glownie swoja osoba i tym jak mam przekazac, zeby nikogo nie urazic, ze 'dusze sie' funkcja moderatora...
nie chce mi sie tych dusznosci:P wyjasniac, ale z reka na sercu oswiadczam:), ze to z niczyjego powodu, poprostu mi ta rola nie odpowiada, chociaz dziekuje za zaufanie i wyroznienie...
heh jednak zakoncze juz...
Pani Halinko informuje Pania, ze w dniu dzisiejszym, zrzekam sie funkcji moderatora i juz palcem nie kiwne (nawet w bucie:P), zeby cos przeniesc albo zaakceptowac...
w zwiazku z tym, bardzo prosze zablokowac mi mozliwosc moderowania i koniecznie!!!, usunac moj nik, przy moderatorach...
to nie jest chwilowy kaprys, ani zadne fochy, ani chorpor;P...to jest moja swiadoma decyzja